Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > VU+ > VU+ Solo SE Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Can I use DreamPlex on my VU Solo 2 SE?

VU+ Solo SE Chat

Reply
  #1  
Old 17-09-2016, 11:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
FruityLoop23 FruityLoop23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Can I use DreamPlex on my VU Solo 2 SE?

Hi guys,

I have a Vu Solo 2 SE, running Black Hole 2.1.3 and I was just wondering about installing this DreamPlex on it.

Is it possible to install it on this box, using this software?

I can see it from the AddOns menu, but wanted to confirm that it's OK to proceed for fear of bricking the box, which I've done before.

I have a 500GB hard drive installed. Will Dreamplex be installed on the internal memory of the box and if so, is this OK?

Any advice would be appreciated.

Cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 17-09-2016, 17:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fankoosh's Avatar
fankoosh fankoosh is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,130
Thanks: 630
Thanked 7,006 Times in 1,412 Posts
Country: Country Flag
Default

Dreamplexs latest plugin updates was on last year april 2015 version 2.1.3 , so it is so old plugin to stream or to watch iptv , i guess it is useless , u better use a recent updated plugins for streaming & watching iptv , there is a lot of it , ALBATROS V 5.0 , TSMEDIA v11.2 , KODIDIRECT v3.1 , IPTVPLAYER ...etc , finally it is all upto u.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fankoosh For This Useful Post:
BJT3 (11-01-2019)
  #3  
Old 18-09-2016, 21:07  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
FruityLoop23 FruityLoop23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by fankoosh View Post
Dreamplexs latest plugin updates was on last year april 2015 version 2.1.3 , so it is so old plugin to stream or to watch iptv , i guess it is useless , u better use a recent updated plugins for streaming & watching iptv , there is a lot of it , ALBATROS V 5.0 , TSMEDIA v11.2 , KODIDIRECT v3.1 , IPTVPLAYER ...etc , finally it is all upto u.
Thanks for the reply, so is it safe to download these plugins directly to the box?

As in, is the box capable of streaming these IPTV services?
Reply With Quote
  #4  
Old 19-09-2016, 09:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,462
Thanks: 16,792
Thanked 19,554 Times in 7,746 Posts
Country: Country Flag
Default

More than capable all the above plugins are very popular with E2 box users.

The spec of your box will make these run well.
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ferret For This Useful Post:
BJT3 (11-01-2019)
  #5  
Old 20-09-2016, 11:30  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
FruityLoop23 FruityLoop23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Ferret View Post
More than capable all the above plugins are very popular with E2 box users.

The spec of your box will make these run well.
Thanks very much for all the info. Much appreciated.

I now have Dreamplex installed, with my Plex login details entered.

When I go to Server, it detects my server and shows me my categories and I know they're not just generic Movies and TV Shows as one of the categories is my niece's name.

However, when I choose any of the categories, it takes a couple of seconds to attempt to load, then shows me a 'No Data' message.

Would anybody be able to offer any suggestions as to why this is? And perhaps troubleshooting steps?

Thanks again.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe