Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Echostar - Echolink > Echostar - Echolink Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

solution for ASH problem for Ali B

Echostar - Echolink Chat

Reply
  #21  
Old 27-12-2013, 18:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
matz79's Avatar
matz79 matz79 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Bayern (Bavarian)
Posts: 1,259
Thanks: 647
Thanked 366 Times in 200 Posts
Country: Country Flag
Default

Flash the Orginal Software on your Receiver.
__________________
Vu+ Solo,Dreambox 500,FTE Max S202,Sab Explorer with Openbox-SW,DBox 2
Mia san Mia
Reply With Quote
  #22  
Old 27-03-2016, 18:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
winjet winjet is offline
Banned
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

merci
Reply With Quote
  #23  
Old 24-10-2016, 12:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
saayacoolu saayacoolu is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 117
Thanks: 576
Thanked 67 Times in 37 Posts
Country: Country Flag
Default Solution for ash on Fte max s500hd

Please asking for solution to the deck fte max s500hd on ASH showed on the front panel,
It has only USB and no rs232
Reply With Quote
  #24  
Old 15-11-2016, 16:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
saayacoolu saayacoolu is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 117
Thanks: 576
Thanked 67 Times in 37 Posts
Country: Country Flag
Default

Still stack with my fte s500hd receiver help needed please! Iam waiting
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:01.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe