Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Other HDTV Receivers > Rest Of HDTV Receivers

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Geant Ott 750 4K Allure Problem audio BBc feeds 27.5W

Rest Of HDTV Receivers

Reply
  #1  
Old 15-06-2019, 15:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
secaspider's Avatar
secaspider secaspider is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 395
Thanks: 646
Thanked 103 Times in 70 Posts
Country: Country Flag
Default Geant Ott 750 4K Allure Problem audio BBc feeds 27.5W

Hi I Just bought this STB and I Edit pids video and Audio for BBC channels On 27.5W, Whta has been my surprised thatn for HD channels I get the Image but Not the picture. For Stardard channels no problem. Any idea how to fix it. In Qviart I didnt have that problem
Reply With Quote
  #2  
Old 15-06-2019, 16:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ARA$H's Avatar
ARA$H ARA$H is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Iran
Posts: 1,053
Thanks: 1,971
Thanked 4,239 Times in 900 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by secaspider View Post
Hi I Just bought this STB and I Edit pids video and Audio for BBC channels On 27.5W, Whta has been my surprised thatn for HD channels I get the Image but Not the picture. For Stardard channels no problem. Any idea how to fix it. In Qviart I didnt have that problem
Hello
The hardware of this model has some problems with decoding the sound of AAC
__________________
..Living In The Moment ..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ARA$H For This Useful Post:
secaspider (15-06-2019)
  #3  
Old 15-06-2019, 17:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
secaspider's Avatar
secaspider secaspider is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 395
Thanks: 646
Thanked 103 Times in 70 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by ARA$H View Post
Hello
The hardware of this model has some problems with decoding the sound of AAC
Then there isnt any solution ¿ And it wont have?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:26.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe