Go Back   Sat Universe > International Section > International Forums > Italy

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Guide e discussioni per dreambox

Italy

Reply
  #31  
Old 01-02-2013, 19:34  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
andromda andromda is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default db 800

un saluto a tutti di un po di tempo ho problemi con il mio db800hd
avendo aggiornato l'ultimo settin di vannibal e riaggiornato parecchie volte credendo che erano i setting mi sta uscendo sullo schermo la dicitura sintonia fallita ma non su tutti i canali su alcuni sapreste dirmi che e successo e darmi qualche dritta per risolvere il problema?
un grazie a chi mi risponde
ciao un saluto
Reply With Quote
  #32  
Old 01-02-2013, 22:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
iomeali's Avatar
iomeali iomeali is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,962
Thanks: 154
Thanked 2,973 Times in 1,361 Posts
Country: Country Flag
Default

specie se fosse un clone....
ho letto altre volte di questi problemi
e parrebbe che fossero problemi relativi al tipo di tuner, specie se riguardano la frequenza 12731


per come risolvere .. dicono appunto cambiando tuner....o se Ŕ un decoder multi tuner provando a tgliere il dtt, o a spostare il tuner sat
io non avendo il decoder in oggetto ti ho risposto in attesa di risposte da parte di possessori che hanno risolto il problem


se poi escludessero che fosse il tuner..allora potrei reintervenire con suggerimenti...come per esempio provare a sintonizzare manualmente la frequenza 12731....provando con 12727 per esempio....
Reply With Quote
  #33  
Old 05-03-2013, 12:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Magnacarta Magnacarta is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Ciao, potete aiutarmi.voglio aggiornare il mio dm 800 con enigmedit ma mi esce sempre connecting to 192....... Cosa devo fare ?
Reply With Quote
  #34  
Old 06-03-2013, 13:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
cuorino cuorino is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,073
Thanks: 153
Thanked 963 Times in 196 Posts
Country: Country Flag
Default

prova ad usare dreamset: all'interno devi mettere l'ip del decoder.
__________________
Dreambox 7020HD - GIBERTINI 150 - Invacon C120 - Attuatore Superjack 18' - Posizionatore V Box II
Reply With Quote
  #35  
Old 19-03-2013, 01:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
taztani taztani is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Ciao a tutti!
Reply With Quote
  #36  
Old 19-03-2013, 01:24  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
taztani taztani is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by taztani View Post
Ciao a tutti!
Reply With Quote
  #37  
Old 19-03-2013, 01:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
taztani taztani is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Ciao a tutti!
o un decoder Dreambox 500s
Quale consiglio per vedere SKY!?
Reply With Quote
  #38  
Old 22-03-2013, 14:53  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
bycico bycico is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

salve, volevo sapere se questo decoder sunray sr4 800hd wifi funziona bene con il wifi o c'Ŕ bisogno del cavo lan.
Reply With Quote
  #39  
Old 18-08-2013, 18:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
poldoyamaha poldoyamaha is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

ciao a tutti del forum,ho un dm500s e vorrei montare Cccam o mgcam ma non conosco il procedimento,qualcuno pu˛ aiutarmi? grazie infinite
Reply With Quote
  #40  
Old 18-08-2013, 19:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
iomeali's Avatar
iomeali iomeali is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,962
Thanks: 154
Thanked 2,973 Times in 1,361 Posts
Country: Country Flag
Default

se hai url2 valido usa quello scegli la versione che vuoi, ci clicchi e ,con un po di paziente attesa,fa tutto da se(consiglio di riavviare dopo che lo ha fatto)


se non lo hai...trovane uno..(ne ho postato io uno,ancora valido ,io stesso , in questa sezione italiana)


http://www.sat-universe.com/showpost...42&postcount=8
__________________
-

ESCLUSIVAMENTE PER GLI ITALIANI:
http://www.sat-universe.com/showpost...57&postcount=1
Leggetele attentamente:Son tutte da rispettare,ma queste 2 son quelle che infrangete pi¨ spesso..:

1)Sono vietati i links a uploads satellitari o a siti commerciali. (Anche nelle firme degli user vige la presente regola)
2)E' vietata ogni forma di cs,come dare supporto allo stesso e scrivere dettagli su server dedicati.


La vita Ŕ una malattia a trasmissione sessuale che Ŕ letale al 100%
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:41.


Powered by vBulletin
Copyright ę2006-2019 - Sat Universe