Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Other HDTV Receivers > Amiko HD

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Amiko SHD 8140 CX E - help cccam line

Amiko HD

Reply
  #11  
Old 03-02-2014, 22:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
infernalx infernalx is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by fieraku View Post
1.Dowload this zip .
2.Send this file to your USB.
3.Insert USB into your rec.
4.Press Menu>Go to internet >net cofiguration.
5.Press c/hsdata.cfg.
6.Is apearing a info which ask you if you agree to read this data form from USB.
7.Press ok.
8.Reboot your AMIKO........

cccamd~name server~porta(12000)~usser name~pasword
cccamd~freeinf.zapto.org~12000~Nardi-Mobileri~Admhjapdr46
can u send download link me on pm ? thanks
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to infernalx For This Useful Post:
zsolt_79 (15-04-2015)
  #12  
Old 14-02-2014, 15:10  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nej nej is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default amiko shd8140 not connecting to server

Hi,thank you to Fieraku and dreamer 1983 for the useful information to setup the amiko shd8140cxe.I have followed there instructions to edit the net client config for Cccam.My two servers are active and both say they are connecting, but never do.The clines have been tested on another machine.dhcp on the internet is set for auto.The Ftp upgrade works.Thank you for any assistance
nej
Reply With Quote
  #13  
Old 14-02-2014, 19:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mehdi3's Avatar
mehdi3 mehdi3 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 148
Thanks: 60
Thanked 30 Times in 19 Posts
Country: Country Flag
Question

Im still till trying to connect to the server but I didn't have any success,i also downloaded that S/W but not any luck,Can anyone help me about this?

Thanks in advance

Last edited by mehdi3; 14-02-2014 at 19:33..
Reply With Quote
  #14  
Old 15-02-2014, 22:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
judge46 judge46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Have you entered line exactly as it was sent to you. Make sure all Capital Lettrers are correct.
Reply With Quote
  #15  
Old 16-02-2014, 23:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mehdi3's Avatar
mehdi3 mehdi3 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 148
Thanks: 60
Thanked 30 Times in 19 Posts
Country: Country Flag
Question

Could you please tell me how to do it step by step?

Thanks
Reply With Quote
  #16  
Old 10-10-2015, 11:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
mehdi3's Avatar
mehdi3 mehdi3 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 148
Thanks: 60
Thanked 30 Times in 19 Posts
Country: Country Flag
Question

How can I active G Share server in my receiver Amiko 8140?I cant find G share in Server Type?

Thanks in Advance
Reply With Quote
  #17  
Old 10-10-2015, 23:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dahaka dahaka is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 677
Thanks: 1,493
Thanked 1,510 Times in 363 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by mehdi3 View Post
How can I active G Share server in my receiver Amiko 8140?I cant find G share in Server Type?

Thanks in Advance
Contact with g-share team to support your receiver / or contact with amiko support to contact with g-share team.
__________________
- Smart DVB 05XX (NWemu1.2.8 & vplug 2.4.6 & PowerVuEmu.3.8.1) , Windows 7/64bit .
- Spark Box STI 7111 soft version 1.2.86 (oscam-11424-770-EMU-HPB-sh_4).
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dahaka For This Useful Post:
mehdi3 (11-10-2015)
  #18  
Old 01-05-2019, 09:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ionxx ionxx is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hy, doar You know how tot Connect to internet?
Plecase help!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe