Go Back   Sat Universe > DVB Cards Section > DVB Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Discussion about DvbViewer Pro

DVB Chat

Reply
  #241  
Old 07-11-2015, 14:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
1bedu12 1bedu12 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 237
Thanks: 33
Thanked 331 Times in 129 Posts
Country: Country Flag
Default

best filter are windows own (win 7) dtv-dvb or lav filter, for ac3 you can also use ac3 filter.

dvbviewer pro last one 5.5.2

https://www.sendspace.com/file/twzizy
Reply With Quote
  #242  
Old 07-12-2015, 04:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
asoom_jamjom asoom_jamjom is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 49
Thanks: 37
Thanked 43 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

hello all
i have installed the latest 5.5.2 and it worked all good but my problem is the video quality is not that good it shows like flickering when moving object like ball
btw i used to use version 5.3 and the video quality is much better
is it because of new filter ??
any way to fix that issue
Reply With Quote
  #243  
Old 09-12-2015, 18:27  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
elvisaloha elvisaloha is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hey buddies, its possible to see on screen the channel codec information?. You know, 1280x720p AC3 fps.. 3.8mb.. on status bar. I cant see it from the 5.3 version.
Anybody know how to do it? Thank you
Reply With Quote
  #244  
Old 09-12-2015, 18:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
plachta's Avatar
plachta plachta is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Egerland
Posts: 782
Thanks: 3,572
Thanked 1,620 Times in 538 Posts
Country: Country Flag
Default

Look at Transedit sat-dvb card
__________________
Dreambox500HD_Ferrari/Octagon SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X + T2/C/SkyStarHD2/Motor H-H 19E to 15W..80 fe<===.
Reply With Quote
  #245  
Old 10-12-2015, 15:52  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
plachta's Avatar
plachta plachta is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Egerland
Posts: 782
Thanks: 3,572
Thanked 1,620 Times in 538 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by plachta View Post
Look at Transedit sat-dvb card
specification
Attached Images
File Type: jpg DVB source.jpg (496.2 KB, 95 views)
__________________
Dreambox500HD_Ferrari/Octagon SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X + T2/C/SkyStarHD2/Motor H-H 19E to 15W..80 fe<===.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to plachta For This Useful Post:
serkanguzel (10-12-2015)
  #246  
Old 17-01-2016, 15:14  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
serkanguzel's Avatar
serkanguzel serkanguzel is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,345
Thanks: 1,502
Thanked 2,369 Times in 911 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by C0der View Post
I get a virus warning in PushSource.ax
Yup. Virus warning received. Some virus scanners and programs...

According to the author dvbviewer, no virus.

But also for me, there are viruses.

Member, "Membership region" files after downloading; If share a file, "filters (*.ax) file" is determined through. My conviction in this direction.

So, according to the download; who determined that the file is shared.
__________________
Accurate knowledge's address...
Reply With Quote
  #247  
Old 12-02-2016, 18:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
serkanguzel's Avatar
serkanguzel serkanguzel is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,345
Thanks: 1,502
Thanked 2,369 Times in 911 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by 1kane View Post
seems not to work with that version of DVBviewer(latest version from TA). anyone got it working? service is running, but neither webInterface nor streams are reachable
Only it works with licensed version.
__________________
Accurate knowledge's address...
Reply With Quote
  #248  
Old 06-03-2016, 17:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
serkanguzel's Avatar
serkanguzel serkanguzel is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,345
Thanks: 1,502
Thanked 2,369 Times in 911 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by dxellas View Post
Hello everybody,

I am looking for the HbbTV/MHEG5 Engine Addon.
Since I do have a regular DVB Viewer Pro license I wonder if a cracked version could be installed as well.
So I would really appreciate it if anybody of you could share it.
Yes, possible.

Install Last DVBViewer Pro version.

Then, download and install here HbbTV.
https://cloud.mail.ru/public/9fbcda807d24/share
__________________
Accurate knowledge's address...
Reply With Quote
  #249  
Old 06-03-2016, 20:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dxellas dxellas is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 49
Thanks: 25
Thanked 16 Times in 10 Posts
Country: Country Flag
Default

First of all thank you very much for your interest.

I have legally registered 5.5.2.0 DVB Viewer Pro running. I know that 5.6.0 has come out today but I want to try it first with 5.5.2.0 which was the latest version.

So I have downloaded these two files:
DVBVIewer HBBTV.rar
Plugins HBBTv.rar

Mheg5Setup.exe which is in DVBVIewer HBBTV.rar is ok but I need another password for the HbbTV/MHEG5 Engine which I don't have since I haven't bought this Addon and therefore would have no need to ask here for it.

I thought maybe copying all the contents of Plugins HBBTv.rar in c:\Program Files (x86)\DVBViewer\ would solve the missing password of the Addon but it does not.

So the Addon does not appear in DVB Viewer Pro anywhere.
Any hint for getting it work anyway ?
Reply With Quote
  #250  
Old 06-03-2016, 21:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
serkanguzel's Avatar
serkanguzel serkanguzel is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,345
Thanks: 1,502
Thanked 2,369 Times in 911 Posts
Country: Country Flag
Default

Get help from the video.
__________________
Accurate knowledge's address...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe