Go Back   Sat Universe > DVB Cards Section > DVB Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Discussion about DvbViewer Pro

DVB Chat

Reply
  #1  
Old 22-07-2008, 12:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dolb dolb is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 1 Post
Country: Country Flag
Default Discussion about DvbViewer Pro

Thanky you !
That was a very helpful post, but i have some problems with HDTV.
What viedo decoders i exactly need?
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to dolb For This Useful Post:
feccrew (16-11-2008), mansoura (25-08-2008), nikifres (08-07-2009)
  #2  
Old 22-07-2008, 17:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
uforhot uforhot is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
Thanky you !
That was a very helpful post, but i have some problems with HDTV.
What viedo decoders i exactly need?
I never work with dvb viewer.but u may solve problem by install powerDvd7/jetaudio(i did that for MT & DVBDREAM)
Reply With Quote
  #3  
Old 22-07-2008, 18:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
uforhot uforhot is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default problem with dvbviewer

i downloaded dvbviewer but it dosn'nt work!
when i open channel it got errore : not register.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to uforhot For This Useful Post:
nikifres (08-07-2009)
  #4  
Old 25-07-2008, 19:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
vilius vilius is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

I keen getting this error in DVBviewer.



"Cannot load Source Filter, error: 0x80040154 Class not registered"



anyone else have this problem or know how to fix it?



Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 25-07-2008, 22:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sakkie sakkie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi

I got the same error..?

Cheers
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sakkie For This Useful Post:
safw (11-09-2008)
  #6  
Old 25-07-2008, 23:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
zivac's Avatar
zivac zivac is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Posavina, BiH
Posts: 196
Thanks: 1,400
Thanked 722 Times in 185 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by vilius View Post
I keen getting this error in DVBviewer.



"Cannot load Source Filter, error: 0x80040154 Class not registered"



anyone else have this problem or know how to fix it?



Thanks

Me too.

I don't know what to do after.
Reply With Quote
  #7  
Old 26-07-2008, 00:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
crazy crazy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Thanks: 274
Thanked 49 Times in 11 Posts
Country: Country Flag
Default

register PushSource.ax in filters folder
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to crazy For This Useful Post:
donpasscal (07-12-2008)
  #8  
Old 26-07-2008, 06:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
vilius vilius is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

How I must register PushSource.ax in filters folder?
Reply With Quote
  #9  
Old 26-07-2008, 09:05  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
serudo serudo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

just click once or twice file pushsource.ax
Reply With Quote
  #10  
Old 27-07-2008, 08:54  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sakkie sakkie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi

Make a new file ***.bat in the filter dir. (example reg_filters.bat)
Copy this in...

regsvr32.exe PushSource.ax
regsvr32.exe CDAudio.ax
regsvr32.exe VODSource.ax
regsvr32.exe RLDumper.ax

Then run the bat file.

Cheers
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to sakkie For This Useful Post:
ARA$H (12-11-2018), Mellisa (31-07-2008), slave0418 (25-12-2008)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe