Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > VU+ > VU+ Zero Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

VU+zero - samba problems

VU+ Zero Chat

Reply
  #1  
Old 01-04-2016, 10:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
krasi099 krasi099 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Question VU+zero - samba problems

Hello everyone,

Recently I have Vu+ Zero with OpenPLI 4.0 image.
Everything is fine so far, but I have a issue with samba.
I cant start it, and mount a folder from my pc.
I have not "mount manager" in system>network menu.

Please if some one can help i will be very pleased!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to krasi099 For This Useful Post:
menez20 (04-09-2016)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:01.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe