Go Back   Sat Universe > Other Receivers > Rest of them > Clarke-Tech

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Clarke Tech 4100 HD

Clarke-Tech

Reply
  #1  
Old 08-12-2015, 01:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
idriselba idriselba is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Country: Country Flag
Default Clarke Tech 4100 HD

Hi please, can someone explain me (or give a link to a good set up guide) how to make iptv work on this wonderfull box ??

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 22-04-2016, 16:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
hardfolk hardfolk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

The site http://www.clarke-tech.com/produkte/..._Serie.fr.html is very poor at ce moment. Some years ago there was all the manuals and all the updates.
On the manual, only p 49, you can connect server to download files
Reply With Quote
  #3  
Old 22-04-2016, 16:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
hardfolk hardfolk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Another question about the 4100 plus.
Does it exist SW to get CI+ application on the CI ? If somebody knows, please give a link. Il it to work CI+ official Neotion Fransat CAM & Card on the box.
Because Fransat is very important in France and Linux can do the trick with other boxes.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:51.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe