Go Back   Sat Universe > SAT Related > Satellite Tv Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Netflix via Satellite

Satellite Tv Chat

Reply
  #1  
Old 05-01-2020, 21:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
skybandit skybandit is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 91
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Country: Country Flag
Default Netflix via Satellite

Is it possible to access Netflix via satellite?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2020, 22:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
el samak's Avatar
el samak el samak is offline
 
Join Date: Nov 2008
Location: Germany
Posts: 1,955
Thanks: 6,424
Thanked 5,886 Times in 1,627 Posts
Country: Country Flag
Default

No
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to el samak For This Useful Post:
barney115 (06-01-2020)
  #3  
Old 06-01-2020, 02:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
barney115's Avatar
barney115 barney115 is online now
Donating Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Eire
Posts: 22,252
Thanks: 55,016
Thanked 97,175 Times in 19,869 Posts
Country: Country Flag
Default

Netflix is an internet only streaming service .
While satellite TV may broadcast an episode which appears on Netflix its still two very different things and the short very obvious answer was already provided NO it impossible to access Netflix via satellite as Netflix does not and never will broadcast on Satellite .
Reply With Quote
  #4  
Old 06-01-2020, 03:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ELECTRIK DZ's Avatar
ELECTRIK DZ ELECTRIK DZ is offline
 
Join Date: Sep 2011
Location: ۞la primera relación۞
Posts: 1,238
Thanks: 2,999
Thanked 4,603 Times in 1,074 Posts
Country: Country Flag
Default

No it impossible..
Once..
When you press 99, you will be directed to netflix app
On the new box ^OSN Plus^
Attached Images
File Type: jpg C627E387-F98A-4C77-A3FA-F9D6E85B6A6A.jpg (82.6 KB, 78 views)
__________________
The wise forgive but do not forget.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-01-2020, 12:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
skybandit skybandit is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 91
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Country: Country Flag
Default

Would I be able to use my STB to access Netflix if it has Internet access?
Reply With Quote
  #6  
Old 06-01-2020, 12:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
bonou2's Avatar
bonou2 bonou2 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 370
Thanks: 2,657
Thanked 563 Times in 257 Posts
Country: Country Flag
Thumbs up

Netflix+octagon SF8008=LOVE

https://www.youtube.com/watch?v=sp5n1gDdMZQ
Reply With Quote
  #7  
Old 06-01-2020, 13:07  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is online now
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,509
Thanks: 16,866
Thanked 19,604 Times in 7,772 Posts
Country: Country Flag
Default

Dreambox One also has netflix
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ferret For This Useful Post:
.:MadMax:. (06-01-2020)
  #8  
Old 06-01-2020, 13:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
barney115's Avatar
barney115 barney115 is online now
Donating Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Eire
Posts: 22,252
Thanks: 55,016
Thanked 97,175 Times in 19,869 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by skybandit View Post
Would I be able to use my STB to access Netflix if it has Internet access?
Depends on what STB you have you forgot to mention...
Reply With Quote
  #9  
Old 07-01-2020, 19:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
skybandit skybandit is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 91
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Country: Country Flag
Default

I have a ZGEMMA H7S... so it looks like the answer is no...
But if it is available for one CPU, doesn't it mean that a recompile of the Plugin for different CPU's would enable it to work on them?
Reply With Quote
  #10  
Old 07-01-2020, 22:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is online now
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,509
Thanks: 16,866
Thanked 19,604 Times in 7,772 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by skybandit View Post
I have a ZGEMMA H7S... so it looks like the answer is no...
But if it is available for one CPU, doesn't it mean that a recompile of the Plugin for different CPU's would enable it to work on them?
I think there is some sort of security that only allows it to run on SF8008 and Dreambox one.
__________________

VU+ Duo2
Japhar DM8000
A8P DM800SE
Amazon Fire TV Box 2nd Gen
T95Z Plus S912 3GB+16GB
TX3 Mini
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe