Go Back   Sat Universe > SAT Related > Cable TV Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Gigablue ue uhd 4K cable CCcam problem

Cable TV Chat

Reply
  #1  
Old 18-02-2021, 18:30  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Seije017 Seije017 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Gigablue ue uhd 4K cable CCcam problem

Hello I am a new user of E2 cable tv
I have a new gigablue ue uhd 4K cable tuner
Now I have the last openpli 8.0 image with CCcam 2.3.2 and irdeto 0604 smardcard and the provider is ziggo
Now I have the problem that the card reader read no card
Well I see on internet that I need CCcam 2.3.8 that will fix the problem
But I can find a good file that will work
I here somebody who can help me to fix problem
Reply With Quote
  #2  
Old 18-02-2021, 19:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
taekwondo's Avatar
taekwondo taekwondo is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Bavaria
Posts: 127
Thanks: 5
Thanked 89 Times in 40 Posts
Country: Country Flag
Default

please try this in attachment

enigma2-softcams-cccam-all-images_2.3.8_cccam_mips_arm_all.ipk.rar
__________________
PayTV without subscription and Cardsharing is unlawful, the knowledge of it not
Reply With Quote
  #3  
Old 18-02-2021, 20:17  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Seije017 Seije017 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I have try the file but it’s not working
I put in in tmp and on tv install
After that my tuner wil not start up

Last edited by Seije017; 18-02-2021 at 20:33..
Reply With Quote
  #4  
Old 18-02-2021, 20:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Seije017 Seije017 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

He will start up now
But I see in the pppanel menu
No or wrong card inserts in both readers
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:05.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe