Search results

 1. C

  aparat 6300cu super bllokuar ON.

  kam sr-x6300cu super ndizet dhe qendron ON si te veproj. faleminderit.
 2. C

  APARAT STARSAT 6300

  KAM APARAT STARSAT 6300 SUPER DUHET TA KTHEJ NE GJENDJE FABRIKE SE ME ESHTE BLLOKUAR, PULTI ME ESHTE BLLOKUAR. SI MUND TA KRYEJ KETE PUNE?? FALEMINDERIT RRESPEKTE
 3. C

  APARAT STARSAT 6300 super

  KAM NJE APARAT STARSAT 6300 SUPER , ME ESHTE BLLOKUAR NUK ME KOMANDOHET TELEKOMANDA. KUSH MUND TE ME NDIHMOJ TE ME KTHEJ PERGJIGJE. JU FALEMINDERIT RRESPEKTE
 4. C

  JSC Sport CCWs Please ** Chat Only Here, No Keys ***

  :confused:I neeD JSC SPORT 13°CCWs 1+->10+ and D+ 19° CCWs
Top