Search results

 1. V

  VuDuo

  A di ndokush qe te me ndihmoje per Vuduo!Eshte i vdekur!!!Vetem ledi I kuq perpara hapet dhe ventilatori nuk punon.Por cuditem se mikroprocesori nxehet pak(normal),gje qe me ben te mendoj se matherbordi ushqehet me rryme.Nuk e di se c'te them,po me luan nga mendte.Kam provuar ta flashoj me te...
 2. V

  help

  I have a Toshiba 1TB external HDD with USB2 and want to use as hard disk in Vu+Duo fer Recording,but can't to do!Help,please! :(
 3. V

  HELP

  New Setting for DSR9500 with new CAID,please!Thanx!:mecry:
 4. V

  Humax 5400 SSSP Plug 1.2.0?

  Haven't port com????!!!!
 5. V

  Ndihme

  Kam disa dite qe merrem,por me kot!Nderova Mathrbordin(ASUS M4A78-VM Shkurt 2009)dhe vura Vista HomeEdition.Tani nuk mund te lidh dot per qamet,SamsungunDSR9500 VIA CI me PC me RS232???A mund te me ndihmoje ndonje,se c'mund te bej???Faleminderit!:(
 6. V

  Can not download

  Why I don't download?I have 53 posts!????Thank's!
 7. V

  Hi

  I have a problem!After a few minutes must to write again username and password???!!!:confused:
 8. V

  Te dashur vellezer pak ndihme

  Miredita!Kam kaq dite qe po mundohem,por me kot!Kam nje Humax5400Irci dhe dy module Yellow ZetaCam dhe nje MatrixReoladed.Gjithashtu karten e Digitalbit dhe dua te shikoj paketen qe eshte Conax.Ju lutem shume me ndihmoni!Faleminderit!:(
 9. V

  Humax5400 IRCI

  Hello,Chris!I have a Humax5400 IRCI but I don't know to work with it?
Top