Video Music Awards på MTV i aften

Fisk51
13-09-2010, 13:22
</I> http://www.tvnyt.com/images/feed/logo_vma_2010.jpgStikker Lady GaGa af med samtlige 13 priser, som hun er nomineret til? Bliver den skandaleombruste Kanye West taget til nåde af publikum? Og får The Hills-stjernen Audrina Patridge sit gennembrud som tv-vært? Det afsløres alt sammen når MTV i aften kl. 22 viser årets store show MTV VMA - Video Music Awards. Det er ikke uden grund, at MTV Video Music Awards er kendt for at bringe lidt mere glamour og skandaler ind i stuen, og i år er ingen undtagelse, lover MTV i en pressemeddelelse.

MTV viser det store show i aften mandag kl. 22.00 med warm-up fra den røde løber fra kl. 21.05.

Blandt aftenens nominerede ligger Lady GaGa i top med hele 13 nomineringer, stærkt efterfulgt af Eminem, der er aftenens mandlige topscorer med 8 nomineringer. Også nye acts som Justin Bieber, Drake og Florence + The Machine er i år at finde blandt de nominerede.

En af aftenens højdepunkter vil være, når Kanye West gør sit comeback på scenen til 2010 MTV VMA. Her vil det vise sig, om publikum er parate til at tilgive rapperen, der til sidste års show undergravede sin karriere, da han i en brandert hoppede op på scenen og stjal prisen fra en måbende Taylor Swift. Skulle nåden være svær at finde, er der stadig god stemning at hente, når navne som Eminem, Paramore, Bruno Mars og den svenske pop-darling Robyn optræder på den store scene.

På den røde løber vil The Hills-stjernen Audrina Patridge få sin debut som tv-vært, når hun byder alle stjernerne velkommen til det store show. Under showet vil Audrina give seerne et smugkig bag scenen til en hurtig snak med aftenens gæster.

2010 MTV Video Music Awards bliver afholdt i Los Angeles natten til mandag. Showet bliver præsenteret af den amerikanske komiker, talkshow-vært og forfatter Chelsea Handler, der er i Europa er bedst kendt for sin medvirken i ’Girls Behaving Badly’.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum