Tysk firma genopliver Floppy DTV

Fisk51
29-08-2010, 13:13
Tyske Digital Devices har overtaget rettighederne til de meget populære produkter fra Digital Everywhere. Digital Everywhere måtte for godt et år siden opgive produktionen og salget af sine ellers ganske populære Floppy og Fire DTV tunere, da det ikke længere hang sammen økonomisk.
Det Digital Everywhere produkt, der igen kommer på markedet er FloppyDTV DVB-C udgaven. Denne skulle være i produktion og snart klar til salg formentlig i september måned. Floppy DTV DVB-C, har været eftertragtet pga. dens muligheder for modtagelse med Windows Media Center. Derfor er det også naturligt, at det er dette produkt som tyskerne i første omgang skaffer tilbage. Ifølge meldingerne så skulle Digital Devices og Digital Everywhere også samarbejde om nye produkter, der offentliggøres inden længe.
Det bliver spændende om Digital Devices og Digital Everywhere kommer til at byde på nye kvalitetsprodukter, og ikke mindst samme meget aktive driver support, som var med til at gøre Floppy DTV produkterne så populære.
Digital Devices har en række interessante DVB-S2 modeller i produktsortimentet, blandt andet end twin tuner model, men disse har desværre problemer med modtagelse af flere Canal Digital HDTV kanaler.
http://digitalt.tv/wp-content/uploads/floppydtv.jpg (http://digitalt.tv/wp-content/uploads/floppydtv.jpg)

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum