Svensk træner provokerer Danmark

Fisk51

Registered
Messages
4,155
19316532-762de3ccaebebb452bb3526d0443b5e0.jpeg
Sverige scorer til 1-0 mod Danmark i kvartfinalen.
Foto: Scanpix
Den svenske ishockeylandstræner Bengt-Åke Gustavsson er noget af en kontro­versiel herre, og efter torsdagens sejr på 4-2 over Danmark i kvartfinal­en ved VM lukkede han igen op for de provokerende udtalelser.




Træneren har tidligere talt nedladende om niveauet på det danske landshold, og selvom Danmark med en flot fight ydede Sverige modstand og holdt spænd­ingen i det meste af kvartfinalen, så var han langt fra imponeret.
"Vi gør det, der er krævet i kampen, og når det bliver let, så sænker man niveauet en anelse og sparer på ener­gien til de vigtige kampe. Vi lavede tilstrækkeligt med mål til at vinde, så enkelt er der," siger Gustavsson til Expressen.
"Og jeg synes, at vi er et klart bedre hold end Danmark. Nu er det bare at se frem mod tjekkerne i semifinalen," lyder det i Aftonbladet.
Ekspert: Sverige er meget bedre end Danmark
Bengt-Åke Gustavsson og resten af "Tre Kronor" er blevet kritiseret for spil­let under VM af hjemlige ishockey­eksperter, og det fortsætter efter sejren i broderlandsiskrigen mod Danmark.
"Intet ondt om Danmark, men Sverige er et så tilpas meget bedre mandskab. Vi har meget mere kvalitet, men vi udnytter det ikke," lyder det fra TV6-eksperten Calle Johansson, der revser de svenske stjerner for alt for lidt bevægelse på isen.
Kollegaen Johan Tornberg er heller ikke helt tilfreds med spillet i kvartfinalen, men roser samtidig Danmark for præstationen ved VM.
"De har spillet en rigtig flot turnering," siger han.
 
Top