Parabol-TV uden coaxkabel

Fisk51
09-04-2010, 11:25
Det er ikke altid lige praktisk med coax kablet fra parabolskærmen, der skal trækkes langs fodpaneler og gennem vægge indtil receiverboksen. Det har det tyske firma Devolo også tænkt, og de er kommet med en løsning, nemlig at tranportere signalet via det eksisterende el-net i huset. Så er der pludselig potentiel parabol-tv muligheder i alle rummene i hjemmet, hvor der måtte være en stikkontakt.
http://digitalt.tv/wp-content/uploads/devolo.png (http://digitalt.tv/wp-content/uploads/devolo.png)
Løsningen der hedder dLAN® TV Sat 1300-HD, består af en omformer, der placeres i nærheden af parabolen, hvor der også måtte være et strømstik tilgængeligt. Frem til denne omformer skal der stadig monteres et coax kabel, men via strømstikket på adapteren sendes coaxkabel signalet nu videre i husets el-installation.
I det rum du måtte ønske den medfølgende receiver boks placeret er det bare at sætte stikket fra boksen i, og så skulle der være forbindelse. Den medfølgende receiverboks er altså helt uden et almindeligt F-stik for LNB kabel, som det kendes på almindelige bokse.
http://digitalt.tv/wp-content/uploads/devolohd1300-550x385.jpg (http://digitalt.tv/wp-content/uploads/devolohd1300.jpg)
dLAN® TV Sat 1300-HD boksen er en HDTV boks, der også er PVR klar. Du kan således optage på en ekstern USB enhed.
Prisen er omkring 400 €.
Jeg har tænkt mig at kontakte det tyske firma, for at forhøre mig om en mulig test af produktet.
Se mere om produktet på http://www.devolo.de/microsites/hd-receiver/start.html (http://www.devolo.de/microsites/hd-receiver/start.html)

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum