Discovery tilbyder ny krimi-kanal

Fisk51
26-02-2010, 20:15
http://digitalt.tv/wp-content/uploads/feature_discoveryID-150x150.png (http://digitalt.tv/wp-content/uploads/feature_discoveryID.png)Discovery Networks forsøger at afsætte en ny kanal til de europæiske tv-udbyder herunder også de danske. Kanalen Investigation Discovery, (forkortet ID) skal fra april sende kriminalindhold 24/7 uden reklamer og også med danske undertekster.
Der bliver tale om faktabaserede programmer, så Discovery er altså ikke på vej ind på serie eller filmmarkedet. Kanalens målgruppe er voksne mellem 25 og 54 år med fokus på kvinder.
“Den europæiske satsning på ID er en del af Discovery Networks strategi om at levere en så bred vifte af programmer og tjenester som muligt. Næsten alle programmerne på ID kanalen er produceret af Discovery og er 100 % faktabaserede programmer.Man finder ingen fiktion på kanalen, og vi er meget stolte af den kvalitet og spænding som programmerne på kanalen har,” siger Jan Andreassen, General Manager hos Discovery Networks Nordic i en pressemeddelelse.
Det er endnu ikke oplyst hvilke udbydere kanalen vil kunne ses hos. Discovery oplyser, at man forhandler med de forskellige operatører. Prisen bliver den samme som andre Discovery-kanaler nemlig godt tre kroner pr. husstand/måned.
Kilde: Mediawatch / Discovery Networks

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum