Marts på TV1000

Fisk51
24-02-2010, 15:32
Baader Meinhof komplekset

Tyskland i 1970’erne: Dødbringende bombeangreb, terrortrusler og frygten for fjenden inden for landets grænser ryster det endnu skrøbelige tyske demokrati i dets grundvold. De radikaliserede børn fra nazi-generationen ledet af Andreas Baader, Ulrike Meinhof og Gudrun Ensslin kæmper en voldelig krig imod, hvad de opfatter som fascismens nye ansigt: Amerikansk imperialisme støttet af det tyske samfunds ledende kredse, mange af dem med en nazistisk fortid.
I rollerne: Martina Gedeck, Moritz Bleibtreu, Johanna Wokalek, Nadja Uhl.
Instruktør: Uli Edel.
Premiere: TV1000 søndag 7. marts kl. 20.00

Drag Me to Hell
En bankrådgiver har fået besked på at smide en gammel kvinde ud fra hendes hjem. Men snart har kvinden kastet en overnaturlig forbandelse på hende, som forvandler hendes liv til et levende helvede. Desperat går hun til et medie for at prøve at redde sin sjæl, mens onde kræfter arbejder på at få hende til at bryde sammen.
I rollerne: Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, David Paymer, Kevin Foster.
Instruktør: Sam Raimi.
Premiere: TV1000 HD lørdag 27. marts kl. 20.00

Mammut
Leo og Ellen er et succesrigt New Yorker-par, som begge fordyber sig totalt i deres arbejde. Deres otteårige datter Jackie bruger det meste af sin tid sammen med sin filippinske barnepige Gloria, en situation der får Ellen til at sætte spørgsmålstegn ved sine prioriteter. Da Leo rejser til Thailand på forretningsrejse, starter han uforvarende en kæde af begivenheder, som medfører dramatiske konsekvenser for dem alle.
I rollerne: Michelle Williams, Gael Garcia Bernal, Marife Necesito, Sophie Nyweide, Thomas McCarthy.
Instruktør: Lukas Moodysson.
Premiere: TV1000 Nordic 21. marts kl. 21.00

Gomorrah
Denne kritikerroste film er et nutidigt neapolitansk mafiadrama, der blotlægger Italiens kriminelle underverden ved at fortælle fem historier om individer, som tror, at de kan indgå deres egen pagt med Camorra, kvarterets mafia.
I rollene: Toni Servillo, Gianfelice Imparato, Maria Nazionale, Salvatore Cantalupo, Giggio Morra.
Instruktør: Matteo Garrone.
TV1000 Action fredag 19. marts kl. 22.00
Hannah Montana: The Movie
Da Hannah Montanas popularitet begynder at overtage hendes liv, tager Miley Stewart, på opfordring af sin far, på en rejse til sin hjemby, Crowley Corners i Tennessee, for at få overblik over, hvad der betyder mest i livet.
I rollerne: Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso.
Instruktør: Peter Chelsom.
TV1000 Family fredag 26. marts kl. 19.00

Purple Rain
The Kid (Prince) kæmper med indre dæmoner og med sin alkoholiske far, der mishandler hans mor. Men al galskaben smitter af på musikken, og det skaber en unik lyd, der gør den unge musiker til en stjerne.
I rollerne: Prince, Apollonia Kotero, Morris Day, Olga Karlatos, Clarence Williams III.
Instruktør: Albert Magnoli.
TV1000 Classic mandag 1. marts kl. 20.00

The Wrestler
For tyve år siden var Randy ‘Rambukken’ Robinson en succesfuld wrestler. Nu er han på tilbagegang, lever alene i en trailer, arbejder på halv tid i et supermarked og wrestler i weekenderne. Efter et hjerteanfald i omklædningsrummet og en hjerte-bypass-operation forbyder hans læge ham at bruge steroider eller at wrestle igen. Men vil han være i stand til at holde sig væk fra sit livs passion?
I rollerne: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Mark Margolis, Todd Barry.
Instruktør: Darren Aronofsky.
TV1000 Drama lørdag 13. marts kl. 21.00

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum