Oscar uddelingen i HD på TV2 Film

Fisk51
06-02-2010, 13:56
http://digitalt.tv/wp-content/uploads/feature_oscar2010-150x150.jpg
(http://digitalt.tv/wp-content/uploads/feature_oscar2010.jpg)Oscar uddelingen kan nydes i HD på TV 2 Film HD.

Igen i 2010 bliver verdens største filmbegivenhed, Oscar-uddelingen, vist direkte på TV 2 FILM. Og som noget nyt i år bliver uddelingen vist i HD på TV 2 Film HD.
I år finder den store begivenhed sted natten mellem 7. og 8. marts. Hans Pilgaard er den danske vært, og den danske dækning af showet bliver sendt direkte fra et stort Oscar-arrangement i Imperial-biografen i København.
I ugen op til TV 2 FILM varmer op til prisuddelingen med Oscar-film hver aften klokken 21, bl.a. “The Constant Gardner”, “Chicago” og “Fargo”.
Stort dansk Oscar-arrangement
Der er noget at se frem til for film-freaks, modeelskere, og natteravne, når TV 2 FILM sender direkte fra et af verdens største shows, nemlig The Academy Awards 2010.
TV 2 FILMs festlige danske Oscar-dækning foregår fra foyeren i Imperial-biografen, som er rammen om et stort Oscar-arrangement, og her får den filminteresserede vært Hans Pilgaard besøg af filmkendere, modeeksperter og tidligere Oscar-vindere.
Danmark kan vinde flere Oscars i år
I år er der to veloplagte værter ved showet i Hollywood, nemlig Alec Baldwin og Steve Martin, og som noget nyt i år er der ti nominerede film i kategorien ’Bedste film’.
Selvom det danske bud til prisen for ’Bedste udenland-ske film’, “Frygtelig lykkelig”, ikke er blandt de nominerede, er der alligevel to danske film og to film med et stort dansk islæt nomineret.
Anders Østergaards “Burma V.J: Reporter i et lukket land” er nomineret i kategorien ’Bedste dokumentar’, og Joachim Backs “De nye lejere” er nomineret i kategorien ’Bedste kortfilm’.
Samtidig er Lone Scherfigs engelske drama “An Education” nomineret i tre kategorier: Den mest prestigefyldte kategori ’Bedste film’, hovedrolleindehaveren Carey Mulligan er nomineret i kategorien ‘Bedste kvindelige hovedrolle’, og endelig er manden bag manuskriptet, den kendte forfatter Nick Hornby, nomineret for ’Bedste manuskript baseret på tidligere publiceret materiale’. Han har skrevet manuskriptet til “An Education” efter Lynn Barbers selvbiografi.
Sidst, men ikke mindst er filmen “Precious” blevet nomineret i kategorien ‘Bedste film’. Den er produceret af danskeren Asger Hussain, der har boet otte år i New York.
Oscar-vindere på TV 2 FILM
I ugen op til den store begivenhed, sender TV 2 FILM Oscar-vindere i HD hver aften klokken 21. Blandt de mange stærke film, som bliver sendt, er “The Constant Gardner” fra 2005 med Ralph Fiennes og Rachel Weisz, “Chicago” fra 2002 med Richard Gere, Renée Zellweger og Catherine Zeta-Jones og “Fargo” fra 1996 med William Macy og France McDormand.
Program for Oscar-filmene hver aften på TV 2 FILM:
1. marts: Mig og Annie
2. marts: Chicago
3. marts: Deer Hunter
4. marts: Lunefulde måne
5. marts: Midnight Cowboy
6. marts: Fargo
7. marts: The Constant Gardner
Kilde: TV2 presse

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum