16 øst- alle kanaler i gang igen

Fisk51
31-01-2010, 14:18
http://digitalt.tv/wp-content/uploads/feature_eutelsatw2-150x150.jpg (http://www.sat-universe.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdigitalt.tv%2Fwp-content%2Fuploads%2Ffeature_eutelsatw2.jpg)

Franske Eutelsat har nu alle kanaler i luften igen på sin 16 grader øst position. Det efter et massivt problem på satelitten Eutelsat W2 onsdag aften satte størstedelen af kanalerne på positionen ud af drift. Efter hændelsen blev der flyttet på satellitter i himmelrummet og ved hjælp af Eutelsat W2M, Sesat 1 og Eurobird 16 er det lykkedes at få alle kanaler i luften igen. En del dog på nye frekvenser.
Eutelsat W2 er i safe mode, hvilket betyder at der er kontakt fra jorden til satelitten, men at den ikke kan sende tv-signaler. Producenten af satelitten, Thales Alenia Space, vil undersøge satelittens tilstand og årsagen til fejlen, så det kan afgøres om den er helt færdig.
400 kanaler blev ramt af problemet i onsdags, og Eutelsat må nu krydse fingre for at der ikke kommer flere nedbrud i deres satellitflåde, for det er småt med backup kapacitet efter 16 øst nedbruddet.
Kilde: Eutelsat

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum