3D fodbold fra SKY

Fisk51
28-01-2010, 14:19
Britiske Sky har føretrøjen på når det gælder 3D tv i Europa. Fra april er der planlagt en egentlig 3D HD kanal, men allerede på søndag bliver der sendt i 3D fra storkampen mellem Arsenal og Manchester United.

Transmissionen er beregnet til 9 udvalgte pubber i Storbritanien og Irland. Visningen sker på LG’s 47" model LD920. Det bliver også pubber der i første omgang satses på når Sky's 3D kanal lanceres i april. Endnu er der ikke rigitigt 3D TV på markedet. 3D kanalen introduceres i første omgang som et gratis tillæg til de kunder der har HD abonnement og Sky's store pakke.

Kampen dækkes af 8 specielle 3D kamera og Sky producerer sideløbende både i HD og 3D så man på 3D siden kan udnytte specielle efekter også på grafikdelen.

Teknikken der anvendes gør at det ikke er nødvendigt med nye modtagerbokse. De eksisterende SKy HD bokse kan modtage signalet efter en software opgradering. Men med til historien hører også at teknikken betyder at der reelt sendes i 960 x 1080 Pixel i 3D udgaven, der udsendes nemligt et delt billde til højre og venstre øje.

Kilde: Home Cinema Choice/AreaDVD

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum