Debatten på DR2

Fisk51
18-01-2010, 15:12
Nyt 'Debatten' på DR2 - Clement er vært
http://www.tvnyt.com/images/feed/clement_270_hres.jpgTorsdag den 4. februar kl. 20.00 har DR2 premiere på ‘Debatten’ i en ny udgave - med Clement Kjersgaard som vært. ‘Debattens’ seere vil ikke være i tvivl om, at noget er forandret - og ikke kun værten: Det nye hold har givet programmet nyt design, nyt studie og en ny form. Fremover skal debattørerne ikke blot stå til ansvar overfor en veloplagt vært, men overfor et live publikum.

Redaktionens programerklæring er simpel: Programmet skal være det sted, hvor Danmarks mest magtfulde mennesker og skarpeste debattører diskuterer tidens sværeste beslutninger.

Det nye ‘Debatten’ skal – både med form og indhold - udfordre magthavernes sædvanlige argumenter og tankegang.

‘Debatten’ springer ind dér, hvor nyhedsmedierne giver op. Der bliver ikke plads til politiske floskler, evige gentagelser af one-line budskaber og tomme løfter. Vi trækker fronterne op og skærer helt ind til benet.

‘Debatten’ skal rykke den politiske debat, fra dét alle gerne vil tale om, til dét alle bør tale om!

Clement Kjersgaard bliver den femte vært på programmet i en række af prominente journalister, som Horisont-vært Mette Vibe Utzon, TVA-chef Naja Nielsen og TVA-vært Klaus Bundgaard. Clement overtager fra Jesper Larsen, som fra 1. februar er ny vært på ‘Deadline'.

Det er 11. gang, Clement (f. 1975) er vært på et program for DR2: han startede i 2004 med ‘Tal med Gud’ og har siden bl.a. lavet ‘Clement Direkte’, ‘Clement i Amerika’, ‘Autograf’ og ‘Chefredaktørernes Klub’.

Programmets redaktør er Anne Henderson (f. 1978), der er uddannet antropolog, tidligere reporter i Mellemøsten og netop hentet fra DR2’s flagskib ‘Deadline’.


Foto: DR.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum