Eurosport og YouSee enige......

Fisk51
08-01-2010, 13:34
Eurosport og YouSee enige om ny langsigtet distributionsaftale
Fredag 8. januar 2010af Karsten Jensen
http://www.tvnyt.com/images/feed/caroline-wozniacki--002.jpgEurosport og YouSee er blevet enige om ny distributionsaftale på det danske marked. Aftalen betyder, at YouSees kunder ikke mere kun skal nøjes med den populære sportskanal Eurosport, men de får nu også mulighed for, at kunne se Eurosport 2 og samtidig også blive introduceret for Eurosport 2 HD.
”Vi er meget glade for, at være nået frem til denne aftale med Danmarks største tv-udbyder. YouSee og Eurosport har længe haft et godt samarbejde og med den nye aftale sikrer vi, at de danske seere får adgang til endnu mere sport i verdensklasse på tv,” siger Jean-Thierry Augustin, managing director distribution & development, Eurosport SA.

Højdepunkterne for det første kvartal i 2010 på Eurosport, Eurosport 2 og HD-versionerne er Vinter-OL i Vancouver, Australian Open med Caroline Wozniacki, African Cup of Nations i fodbold og den tyske Bundesliga.

”Eurosport er en vigtig brik i vores kanaludbud, og vi er meget tilfredse med, at vi fra februar kan tilbyde begge Eurosport-kanaler i HD-kvalitet. Interessen for HD-TV vokser eksplosivt i disse år takket være det store salg af nye fladskærme. Med de to Eurosport-kanaler kommer YouSee op på i alt 16 HD-kanaler, og vi forventer, at antallet vil vokse yderligere i 2010,” siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

Eurosport 2 går i januar måned ud til alle YouSee's kunder, da kanalen vises på prøvekanalen, hvilket giver seerne endnu større chance for at følge alle Caroline Wozniackis kampe ved Australian Open.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum