Mediedirektør Lars Grarup stopper i DR

Fisk51
30-11-2009, 14:57
Mandag 30. november 2009
af Karsten Jensen</I> http://www.tvnyt.com/images/feed/lars-grarup_02.jpg
Lars Grarup meddelte i weekenden generaldirektør Kenneth Plummer, at han ønsker at fratræde sin stilling som mediedirektør i DR. Opsigelsen kommer efter at det tidligere på måneden blev kendt, at en ny omstrukturering af DRs ledelse vil komme til at betyde en markant degradering af Grarup. Siden den 18. november har DRs ledelse arbejdet på at finjustere den nye struktur, som DRs bestyrelse har vedtaget. I weekenden meddelte mediedirektør Lars Grarup, at han ikke kan se sig selv som mediedirektør i DRs nye organisation og derfor stopper i DR.

"Jeg er glad for at efterlade et DR med et mangfoldigt udbud af brede og smalle public service-kanaler og -programmer. Det har været vigtigt i mit arbejde, at DRs indhold var bredt forankret hos danskerne. Jeg håber, at DR vil holde fokus på brugerne - også i fremtiden," siger Lars Grarup.

Generaldirektør Kenneth Plummer beklager Lars Grarups beslutning:

"Jeg har sat stor pris på at arbejde sammen med Lars fra første dag, jeg trådte ind ad døren i DR. Lars har ydet en stor indsats for DR og har haft en helt afgørende rolle i den modernisering, DR har undergået de sidste mange år," siger Kenneth Plummer.

Lars Grarup kom til DR i 2000 som DR1-chef, og blev i 2005 udnævnt til tv-direktør i DR. Stillingsbetegnelsen blev til mediedirektør efterhånden som ansvarsområdet blev udvidet til også at omfatte radio, internet og nye medier.

Generaldirektør Kenneth Plummer er konstitueret mediedirektør, indtil en ny tiltræder. Stillingen bliver slået op snarest.

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum