Forslag til ombygning af SAT udstyr

dkdexter
26-01-2009, 18:43
Jubii, min første DK post :)

Mit setup er:

1x 80CM dish m. LQ twin LNB(28.2E)
1x 80CM dish(4 LNB) m. LQ twin LNB(1w,5e,13e,19.2e)
1x Diseq 1.0 4 port
1x Kathrein UFS-910

Pga. de dårlige LNB'r har jeg problemer med at modtage HD kanaler, de hakker af h til.


Mit eget forslag er:
En motor m. 1 meter dish
En DB800 Twin HD(1x DVB-T, 1x DVB-S


Er der nogen der kan komme med nogen andre forslag?

Fisk51
27-01-2009, 09:19
Hej...
og mit er:
1w .. 7w .. 30w .. 5E .. 13E .. 19,2E .. 23,5E .. 28,2E

jeg bytter nok 7w ud med 8w og 23,5 ud med 9E...:rolleyes:

1stk Triax 80cm med 30w

1stk W90T med resten

1stk Diseq med 10 porte

1 stk DM 7000 S

1 stk Canal Digital org reciver HD...fantastiske billeder i HD..:thum:

1 stk Force 1199S

1 stk Viasat org reciver (p.t. ikke lige i brug)

ud over det har jeg placeret diverse Triax-link rund omkring ..til de forskellige rum/kælder

og det kører rigtig godt..:thum:

dkdexter
27-01-2009, 16:06
Hvilken motor bruger du? Og er det noget der holder?
Jeg har snakket med en masse instalarøre, der alle siger at en motor løsning er alt for ustabil, så derfor vil de ikke røre det med en ildtang...

Fisk51
28-01-2009, 08:28
Jeg bruger ikke Motor...:rolleyes:

...for år tilbage brugte jeg motor...men det kørte ikke særlig godt...

dbnoobdenmark
02-02-2009, 14:52
hey.. mit setup:

1`W-5È-7È-13È-16È-19È-28È

altsammen monteret på en Maximum E-85 skål..
en 8/1-diseq switch
en DM 800Hd


ps er selv lige skiftet fra motor.. det tog for lang tid når den sku flytte sig:rolleyes:.. holdte i 3 mdr.. så var jeg træt af det;)

VH
DbNoobDenmark

LilleMama
02-02-2009, 16:01
her er det lillebroren T 55 med 1w 5ø 13ø og 19ø på taget . 2 stk 80 cm i baghave 13ø og 19 ø sidste skærm er til ekperimenter

Fisk51
02-02-2009, 16:37
..Hi..!!

...har fået tilladelse af Generalen..læs KONE...

til at købe en Dm8000...

men venter midst et år endnu med at købe den...:p..

så er det hele nok faldet på plads vdr. Software...Image...og pris...;)..

haster jo ikke..det jeg har nu er OK...

Fisk

LilleMama
02-02-2009, 16:40
Knap så sjovt her , jeg lurerede på en ip9000hd , men fik sparket forleden og har nu de næste 6 mdr. til at finde nye græsgange . :-(

Fisk51
03-02-2009, 09:15
Knap så sjovt her , jeg lurerede på en ip9000hd , men fik sparket forleden og har nu de næste 6 mdr. til at finde nye græsgange . :-(

ja..det er røv og gulvsand....:mad:...

har også tænkt på disse ip-boxe...men jeg bliver nok ved DB...

fordi alle gutterne bliver ved DB...er vel også den box der har mest support...

dkdexter
21-02-2009, 15:35
Så fik jeg bestilt mit nye setup.

Motor: JAEGER SUPERJACK DG-120
LNB: Invacom SNH-031
Dish: 1m ældre triax dish.

Fik det hele for under 1000 kr. og det er kun selve parabolen der er brugt.
Det dejlige ved at bestille i udlandet ;)

dkdexter
21-02-2009, 15:38
Så må vi se om den DM800 jeg har bruger p.t kan bruges til motor formål ;)

Hvis jeg skal være ærlig er jeg ikke specielt glad for dm800.
Jeg vil ikke anbefale den til nogen.

Ingen CI slot
Kun 1 sat tuner

Fisk51
22-02-2009, 20:31
..Hej..

giv gerne en tilbagemelding..når du er færdig med installationen...

dkdexter
24-02-2009, 03:49
will do :)

dkdexter
26-03-2009, 01:34
Det kan ikke anbefales til nogen at købe en motor, det er alt for ustabilt. Nok ikke hvis man kører disecq 1.2, men usals er useless. Den skal justeres und konstant, efter der bare har været det mindste vind. Så sidder med et temp setup på 1w.
Hvis man tænker over at købe en motor, la' være. Det kan ikke betale sig.... Min plan er at få et 28.2, 1w & 5e setup.

dbnoobdenmark
26-03-2009, 07:51
Det kan ikke anbefales til nogen at købe en motor, det er alt for ustabilt. Nok ikke hvis man kører disecq 1.2, men usals er useless. Den skal justeres und konstant, efter der bare har været det mindste vind. Så sidder med et temp setup på 1w.
Hvis man tænker over at købe en motor, la' være. Det kan ikke betale sig.... Min plan er at få et 28.2, 1w & 5e setup.

Hmm.. er du sikker på det ik er din motor der er noget skrammel??
For jeg havde da ingen problemer med justeringer da den først sad der... brugte osse usals.. grunden til at jeg pillede den ned var tiden det tog at flytte fra 28è til 1`W det havde jeg ik tålmodighed til.. skiftede til en maximum E-85 hvor jeg har disse positioner pt. 1`W,5È,7È,13È,16È,19È og 28È..
og det spiller max..
kører osse DM 800 Hd
hilsen DbNoobDenmark

dkdexter
28-03-2009, 13:28
Købte en Vantage motor....

Jeg opfatter dem ikke som en dårlig producent

dkdexter
29-03-2009, 00:41
Er der nogen der kan forslå en go' motor?

EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum