Go Back   Sat Universe > Dreambox (SD Models) > Other Dreambox Files > Dreambox Tutorials

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

How to use SBCL/VPLUG with a Dreambox

Dreambox Tutorials

Closed Thread
  #21  
Old 02-07-2008, 00:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Exclamation

i have the same proble here some example pic


need help
  #22  
Old 02-07-2008, 00:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

where add my pc ip
# syntax for to add newcamd server connection
#
1#N: <ip> <port> <username> <pass> <des(14byte)> <nr_of_hops_away (default: 1)> <stealth mode (default: 0)>
#
# example:
#
2# N: 127.0.0.1 10000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
#
# add a newcamd card, give it an offset of 2 hops, in the share list
#
3# N: 127.0.0.1 10000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 2
#
# stealthy login on newcamd server:
#
4# N: 127.0.0.1 10000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 1 1
#
# stealth modes: 0 = disabled, 1 = mgcamd new, 2 = mgcamd old, 3 = evocamd, 4 = generic

what number 1 2 3 or 4
pls need help
  #23  
Old 02-07-2008, 00:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dtbois dtbois is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 33
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi mate

In your CCcam.cfg file which can be found at var/etc add the following line at the top. Don't do anything else!

N: 192.168.X.X 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Add your PC's IP address in it
  #24  
Old 02-07-2008, 00:57  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

00:53:23: [1] Filter 0 active - PID: 255.
00:53:23: [1] Filter 1 active - PID: 1.
00:54:03: [1] Filter 0 detached.
00:54:03: [1] Filter 0 active - PID: 255.
00:54:03: [1] Filter 2 active - PID: 255.
00:54:06: [1] Filter 2 detached.
00:54:23: [1] Connecting...
00:54:23: [1] Connected with Newcamd CardServer
00:54:33: [1] ECHO - sending test packet
00:54:33: [1] Ncd TX: 000000000000000000000000FD0000
00:54:46: [1] Filter 0 detached.
00:54:46: [1] Filter 1 detached.
00:54:46: [1] Filter 0 active - PID: 255.
00:55:03: [1] ECHO - no answer! Disconnecting
00:55:03: [1] Disconnected
00:55:04: [1] Restarting connection first time (next in 30 sec.)
00:55:04: [1] Connecting...
00:55:04: [1] Connected with Newcamd CardServer
00:55:11: [1] Disconnected
00:55:26: [1] Filter 0 detached.
00:55:26: [1] Filter 0 active - PID: 255.
00:55:27: [1] Filter 1 active - PID: 255.
00:55:29: [1] Filter 1 detached.
00:55:39: [1] Connecting...
00:55:39: [1] Connected with Newcamd CardServer
00:56:07: [1] ECHO - sending test packet
00:56:07: [1] Ncd TX: 000000000000000000000000FD0000
00:56:37: [1] ECHO - no answer! Disconnecting
00:56:37: [1] Disconnected
00:56:38: [1] Restarting connection first time (next in 30 sec.)
00:56:38: [1] Connecting...
00:56:38: [1] Connected with Newcamd CardServer
0007: [1] ECHO - sending test packet
0007: [1] Ncd TX: 000000000000000000000000FD0000
0037: [1] ECHO - no answer! Disconnecting
0037: [1] Disconnected
0038: [1] Restarting connection second time (next in 30 sec.)
0038: [1] Connecting...
0038: [1] Connected with Newcamd CardServer
  #25  
Old 02-07-2008, 01:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

this is my ip pc 192.168.1.3
  #26  
Old 02-07-2008, 01:05  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dtbois dtbois is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 33
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

N: 192.168.1.3 6001 test test 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Have you got that at the top of your cccam.cfg file?

Also have you got your dreamboxes ip in SBCL Client? AND is the port# in SBCL 6001 ?

Last edited by dtbois; 02-07-2008 at 01:09..
  #27  
Old 02-07-2008, 01:19  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

the same grgrg
what emu you used?
and the tab servers dont need any configuration (SBCL)
  #28  
Old 02-07-2008, 01:31  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

me too but dont working grgrgr


the tab servers dont need any configuration (SBCL) ???
  #29  
Old 02-07-2008, 01:37  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dtbois dtbois is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 33
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Country: Country Flag
Default

Have you gone to the vPlug TAB in SBCL and clicked on Activate and waited a few seconds and click on it again?
  #30  
Old 02-07-2008, 01:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freddbet freddbet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

the same grgrgr
i'm not sure but maybe i have to reflash my box and start a fresh install.
thx
dtbois merci
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe