Go Back   Sat Universe > Cams > Cam chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

OpenATV 6.2 and CI Plus (CI+ 1.3 FRANSAT)

Cam chat

Reply
  #1  
Old 30-12-2018, 15:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sector_d sector_d is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 27
Thanks: 3
Thanked 24 Times in 10 Posts
Country: Country Flag
Default OpenATV 6.2 and CI Plus (CI+ 1.3 FRANSAT)

Hello,

I have an Octagon SF4008 and I managed to put it to work with my original FRANSAT CI+ module in old Open ATV 5.3 or 6.0 (can't remember exactly).

But after upgrade to OPEN ATV 6.2, I never managed to do the same. I already installed latest CI helper plugin, but it did not produce any effect.
Now, while testing on 5ºW the cam updated it self. It is now in restart loop, and doesn't clear any channel. The cam is tested on Samsung TV with CI+ slot and works ok. Means also card is updated.

Any ideas how to diagnose this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 30-12-2018, 16:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,515
Thanks: 9,445
Thanked 5,298 Times in 1,130 Posts
Country: Country Flag
Default

the same problem i had while testing oatv 6.3
runs with me in the reader
__________________
Problems with OSCAM
Post an OscamLog + OscamConfig (conf, server, user) + BoxType
So you can be helped quickly !!
Reply With Quote
  #3  
Old 30-12-2018, 16:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
sss146 sss146 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 42
Thanks: 61
Thanked 128 Times in 29 Posts
Country: Country Flag
Default

It's the problem with Octagon SF4008. Fransat CI+ won't work with any modern firmware on Octagon. Works fine on VU+ with OpenATV6.1/6.2 etc.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2019, 00:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
newleader newleader is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 26
Thanks: 19
Thanked 7 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by sss146 View Post
It's the problem with Octagon SF4008. Fransat CI+ won't work with any modern firmware on Octagon. Works fine on VU+ with OpenATV6.1/6.2 etc.
Runs good in my house. Vu+Duo2 with openatv 6.1
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:18.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe