Go Back   Sat Universe > HDTV > Dreambox HD Models > DM 8000 Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) and video ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

DroidBox

Little help with Ferrari 8000

DM 8000 Chat

Reply
  #1  
Old 18-05-2017, 17:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freon's Avatar
freon freon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Thanks: 493
Thanked 84 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default Little help with Ferrari 8000

With old image it was working fine, and I tried to flash something newer. After flash I got an"ERROR" on dispaly, and nothing helps.
Japhar flasher - nothing
Optiflasher - nothing
Dream Up - nothing
Ferrari Flasher - nothing



Any idea what so ever!?!
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to freon For This Useful Post:
toysoft (26-05-2017)
  #2  
Old 19-05-2017, 21:52  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freon's Avatar
freon freon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Thanks: 493
Thanked 84 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

Any thoughts?
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Reply With Quote
  #3  
Old 20-05-2017, 09:50  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 14,972
Thanks: 15,939
Thanked 18,655 Times in 7,427 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by freon View Post
Any thoughts?
You seem to have tried it all.

Make sure with japher flasher your using null modem cable and ethernet cable together. Flash lastest ssl with japher flasher and then a ferrari 8000 image.
__________________

VU+ Duo2
Wetek Play
Cloud Ibox 3
Openbox S6000 HD
SIM 2.1 DM800SE
SIM 2.1 DM500HD
Estar V3 DM800SE
VU+ Solo
DM8000 Clone
DM800HD Original
TM9101 DS-CVS Dual Boot, jiboot, EDG Nemesis 4.2, Nabilo Darkstar
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ferret For This Useful Post:
toysoft (26-05-2017)
  #4  
Old 20-05-2017, 10:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freon's Avatar
freon freon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Thanks: 493
Thanked 84 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

Hmm I know that, but I have no response from box what so ever.
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to freon For This Useful Post:
toysoft (26-05-2017)
  #5  
Old 20-05-2017, 11:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
houara_sidimoussa houara_sidimoussa is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 103
Thanks: 22
Thanked 251 Times in 84 Posts
Country: Country Flag
Default

The only solution through a Null modem cable (serial) + japhar dreamup. She's the example.

https://www.youtube.com/watch?v=aKcmAiwAczg
Reply With Quote
  #6  
Old 26-05-2017, 02:34  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
toysoft's Avatar
toysoft toysoft is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 498
Thanks: 114
Thanked 785 Times in 240 Posts
Country: Country Flag
Default

Sim dead, you need to replace,

TS

Quote:
Originally Posted by freon View Post
Hmm I know that, but I have no response from box what so ever.
Reply With Quote
  #7  
Old 26-05-2017, 07:17  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freon's Avatar
freon freon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Thanks: 493
Thanked 84 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

Yes, thanx. I found out with SIMS programm.
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Reply With Quote
  #8  
Old 30-05-2017, 10:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freon's Avatar
freon freon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Thanks: 493
Thanked 84 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

I've got another Dream 8000 ferrari. Funny thing is that SIM card is OK. Sorry to say @houara but OpenPLI image that you compiled kills the box.
Now the big question is how to revive box, in other words how to forcable install image on unresponsive box?
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Reply With Quote
  #9  
Old 30-05-2017, 11:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
toysoft's Avatar
toysoft toysoft is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 498
Thanks: 114
Thanked 785 Times in 240 Posts
Country: Country Flag
Default

Use the JapharFlasher with RS232 cable, it should fix your box,

TS
Reply With Quote
  #10  
Old 30-05-2017, 12:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
freon's Avatar
freon freon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 241
Thanks: 493
Thanked 84 Times in 59 Posts
Country: Country Flag
Default

Well to repeat myself. Reciver doesn't respond to Japhar flasher, or ferrari filler, or dream up, or network, or nothing.
__________________
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe