Sat-Shop.co.uk

enigma 2 installation

WeTek Play - Enigma 2 Images

Reply
  #11  
Old 17-03-2017, 17:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
darius1 darius1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 97
Thanks: 40
Thanked 53 Times in 27 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by mikejc01 View Post
1st off

as a newbie too I would like to thank
mach73 and ferret and fingersd for taking the time
to reply and help others now I have managed to
put the open atv image on sd card , which I did not know how to do

Just got my wetek play 2 box this week so new to this

I have a few questions to ask

1 , I live in spain so want to have the spanish sat channels running on the andriod side of the box

I install ostool , put scanned channels and downloaded the picons for 19.2

got a n and cline for testing set it all up and channels
would not open so Im not sure what I have done wrong

I wanted to use the e2 side with sly skin and somehow
install my m3u channel list onto it if I can

would be greatful for any help and pointers
you can all good how to here(http://wetek.com/tutorials)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to darius1 For This Useful Post:
mikejc01 (Yesterday)
  #12  
Old 17-03-2017, 17:14  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
darius1 darius1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 97
Thanks: 40
Thanked 53 Times in 27 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by sup26 View Post
hi all , i got the same pb as mikejc01
would be greatful for any help
put your enigma2 floder in a usb go to menu chose channel list management
then chose import Enigma2 from local file then chose from storge which is your usb and ok it. even you can find good how to here=http://wetek.com/tutorials
Reply With Quote
Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts).
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:26.



Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe