Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

[Tutorial] Install oscam on OpenATV

WeTek Play - Enigma 2 Images

Reply
  #21  
Old 12-09-2015, 21:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

Einstellungen
Softcam settings
Show CCcam in extensions ?
Show OScam in extensions ?
Reply With Quote
  #22  
Old 12-09-2015, 21:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

[global]
logfile = /home/root/logs/oscam.log
unlockparental = 1
nice = -1
maxlogsize = 2048
waitforcards_extra_delay = 3000
dropdups = 1
emmlogdir = /home/root/logs/
lb_mode = 1

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
user = dvbapiau
boxtype = dreambox

[webif]
httpport = 8080
httphelplang = de
httprefresh = 30
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.1-192.168.255.255,10.0.0.0-10.255.255.255
hideclient_to = 15
Reply With Quote
  #23  
Old 12-09-2015, 21:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

the above is what I found inthe config file?
Reply With Quote
  #24  
Old 12-09-2015, 21:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at 10.0.0.8:16001.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Reply With Quote
  #25  
Old 12-09-2015, 22:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
skogly skogly is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 72
Thanks: 89
Thanked 8 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default

httpuser = oscam
httppwd = oscam
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to skogly For This Useful Post:
ig0r (13-09-2015)
  #26  
Old 12-09-2015, 22:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

openatv config
[webif]
httpport = 16001
#httpuser = root
#httppwd = oscam
httprefresh = 20
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255
httphideidleclients = 1
httpreadonly = 0
Reply With Quote
  #27  
Old 12-09-2015, 22:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

what is the ip in the above openatv config?should I write:10.0.0.8:20?i wrote oscam oscam
Reply With Quote
  #28  
Old 22-09-2015, 20:30  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 564
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

why do i have to start restart the oscam when i change channels?thank you
Reply With Quote
  #29  
Old 21-11-2015, 21:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nam019 nam019 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

any updat?
Reply With Quote
  #30  
Old 05-12-2015, 16:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
barns's Avatar
barns barns is offline
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 720
Thanks: 164
Thanked 969 Times in 382 Posts
Country: Country Flag
Default

hi friends the link to download [softcam feed wetek_1.0_all.ipk] here and copy it on a USB stick.ist douwn
:-(
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to barns For This Useful Post:
AFAL (03-09-2017)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:04.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe