Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

Loading...

[Tutorial] Install oscam on OpenATV

WeTek Play - Enigma 2 Images

Reply
  #11  
Old 11-09-2015, 18:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
getover2001's Avatar
getover2001 getover2001 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 126
Thanks: 3
Thanked 99 Times in 54 Posts
Country: Country Flag
Default

if you open the oscam webif you can enter tour details there

see here
https://www.youtube.com/watch?v=iEwWfK1ZBzU
Reply With Quote
  #12  
Old 11-09-2015, 18:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
getover2001's Avatar
getover2001 getover2001 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 126
Thanks: 3
Thanked 99 Times in 54 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by getover2001 View Post
if you open the oscam webif you can enter tour details there

see here
https://www.youtube.com/watch?v=iEwWfK1ZBzU
and 127.0.0.1 is you ip adress?

did you checked on your router?
Reply With Quote
  #13  
Old 12-09-2015, 18:17  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 557
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

thank you mate for reply .I am really confused about the ip address:some
say it is 8888 ,others say it is 16002,and 9981.also others told me it depends wether you are using enigma2 or wetek theatre or openelec?for this reason at a moment I thought of buying amilo a3 ,because it easier ???????????please comment great mates
Reply With Quote
  #14  
Old 12-09-2015, 18:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 557
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

you will laugh at this: I dreaming of seeing the oscam page above on my pc???????????
Reply With Quote
  #15  
Old 12-09-2015, 20:54  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
getover2001's Avatar
getover2001 getover2001 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 126
Thanks: 3
Thanked 99 Times in 54 Posts
Country: Country Flag
Default

it depends of the image you are using

On android and openelec it's 8888
on openatv it depends of the feed
some are 8888 or 16001
Reply With Quote
  #16  
Old 12-09-2015, 21:10  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 557
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

thank you .do write 8888 ,for example ,alone or with my ip like 10.0.0.8?
Reply With Quote
  #17  
Old 12-09-2015, 21:17  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 557
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at 127.0.0.1.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Reply With Quote
  #18  
Old 12-09-2015, 21:18  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 557
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

I am using openhdf image,most recent
Reply With Quote
  #19  
Old 12-09-2015, 21:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
skogly skogly is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 72
Thanks: 89
Thanked 8 Times in 7 Posts
Country: Country Flag
Default

[webif]
httpport = 16001
httpuser = oscam
httppwd = oscam
httprefresh = 3
httpallowed = 192.168.1.40,0.0.0.0-255.255.255.255
aulow = 120

If you have this in your Oscam config it will be your ip, eg 10.0.0.3:16001
Reply With Quote
  #20  
Old 12-09-2015, 21:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 557
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

in the menue ,oscaminfo,I found the ip 127.0.0.1,port80.Iwrote them on pc browser did not open anything.but i wrote 10.0.0.8:80,openwebif openedbut the page for oscam configuration does not appear even when I clicked on softamcam icon?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe