Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

Loading...

[Tutorial] Install oscam on OpenATV

WeTek Play - Enigma 2 Images

Reply
  #1  
Old 23-06-2015, 13:52  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
getover2001's Avatar
getover2001 getover2001 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 126
Thanks: 3
Thanked 99 Times in 54 Posts
Country: Country Flag
Default [Tutorial] Install oscam on OpenATV

This tutorial belongs to Sniffer
I just made some changes.
Thanks for letting me use you tutorial Sniffer!

I had to delete some images, the forum is limited to 12

Quote:

Download [softcam-feed-wetek_1.0_all.ipk] here and copy it on a usb stick.


Put the usb stick in the wetek

Power on Wetek

Click on Menu button of Wetek RCU (see image above)

In the main menu go to Plugins - Media Scanner - Select USB PEN

Now Install Extensions



Select the Extensions tou want to isntall

Then click on green button, or button 2 on the wetek rcu, or click on 2 on your keyboard





Now go back to main menu and click on blue, or on button 4 for wetek rcu, or 4 on your keyboard > [Software Manager] > [Download Plugins]



Click on [softcams] > [oscam]



Select [yes] and wait until it's finished









select oscam with the arrow button of Wetek RCU

Click on green button, or button 2 on the wetek rcu, or click on 2 on your keyboard





Open browser and type:
Code:
box ip number:16001
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to getover2001 For This Useful Post:
ig0r (24-06-2015), jovie (07-09-2015), REZOOZ (02-10-2015), Ringli2k (24-06-2015)
  #2  
Old 09-08-2015, 22:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 562
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default oscam

did not install ???thank u
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2015, 22:05  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
getover2001's Avatar
getover2001 getover2001 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 126
Thanks: 3
Thanked 99 Times in 54 Posts
Country: Country Flag
Default

????
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2015, 14:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
natos natos is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

After you have installed the .ipk does not show in the softcam menu to proceed to the installation of oscam
Thanks
Reply With Quote
  #5  
Old 09-09-2015, 14:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Brummie's Avatar
Brummie Brummie is offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,794
Thanks: 4,994
Thanked 10,283 Times in 3,302 Posts
Country: Country Flag
Default

same here on the latest build it does not show up after install
Reply With Quote
  #6  
Old 09-09-2015, 15:59  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,212
Thanks: 16,391
Thanked 19,133 Times in 7,584 Posts
Country: Country Flag
Default

Do a manual install of oscam lads thats what i did the softcam feed no longer works.

Ive attached it for you.

This box is really progressing now if the zap time on enigma 2 could be improved along with a miltiboot tool for the sd card the Wetek Play would be a real contender in the sat market.
Attached Files
File Type: rar enigma2-plugin-softcams-oscam_10660_cortexa9hf-vfp-neon.rar (706.9 KB, 2355 views)
__________________

VU+ Duo2
Wetek Play
Cloud Ibox 3
Openbox S6000 HD
SIM 2.1 DM800SE
SIM 2.1 DM500HD
Estar V3 DM800SE
VU+ Solo
DM8000 Clone
DM800HD Original
TM9101 DS-CVS Dual Boot, jiboot, EDG Nemesis 4.2, Nabilo Darkstar
Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to Ferret For This Useful Post:
alexdau (24-09-2016), Bellevue (06-06-2018), Brummie (09-09-2015), cloud.71 (02-10-2015), djrobijay (10-09-2015), ooOO_SORGOS_OOoo (10-09-2015), Tonda1 (02-07-2017)
  #7  
Old 09-09-2015, 19:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
natos natos is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

1- Instalar o Softcam Wetek .

2- Menu/ Definições/ Gestor de Software/ Opções Avancadas/ Gestor de Pacotes/ enigma2-plugin-extensions-softcam-oscam
e instalar, depois voltar em Info Painel/ SoftcamPanel/ Select Cam 1 e ativar!
3- ip:Wetek:16001 ou :8888
Reply With Quote
  #8  
Old 10-09-2015, 12:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 562
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

thank u so much for reply.so I understand that I should configure the oscam as client onthe webbrowser by wring the ip address i n chrome for example and not like we used to with dreambox in which we use dcc to transfer the newcamdlist to var then to keys and finally activate the magcam??AM I correct?everything shoul done in the webbrowser.wetek should connected to the web?
Reply With Quote
  #9  
Old 10-09-2015, 13:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 562
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at 127.0.0.1:16002.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-09-2015, 15:59  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
anwar saheb anwar saheb is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 562
Thanks: 83
Thanked 21 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

connected to openweif???????????????so what ?wrote the ip ,opened openwebif?how does that help in configuring the oscam?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to anwar saheb For This Useful Post:
AFAL (03-09-2017)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:22.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe