Go Back   Sat Universe > HDTV > VU+ > VU+ Ultimo Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or slide-in ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

Loading...

How do I Install TS Panel??

VU+ Ultimo Chat

Reply
  #1  
Old 28-07-2012, 12:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Nolia Nolia is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: H.W- Buckinghamshire
Posts: 43
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 4 Posts
Country: Country Flag
Default How do I Install TS Panel??

I am new to this, how do I install on VU+ Ultimo?, I am trying to install using FTP and it won't log on. I am using File Zila(FZ) on Windows 7 and my VU IP as host add and SFTP (ssh file transfer protocol). Logon is normal. User is the name i use on Network Browse & mountpoints (CIFS hard-disk) and the password. When I click connect on FZ it says open "my [email protected] my VU IP add.........." 22 then it says PASS after that it says authentication failed, critical error and could not connect to server. Where am I going wrong??
Reply With Quote
  #2  
Old 28-07-2012, 12:54  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Sat-Shop's Avatar
Sat-Shop Sat-Shop is offline
Board Sponsor
 
Join Date: Apr 2011
Location: Leicester
Posts: 74
Thanks: 39
Thanked 71 Times in 34 Posts
Country: Country Flag
Default

You need to change from SFTP to just FTP (which will also change port from 22 to 21), username= root and password= blank (ie no password), as long as your IP address is right this should then connect fine.
__________________

Sat-Shop.co.uk or Lavatronics reseller customer and looking for help with ViX4E2PROJECT?
Contact me on Skype - CLICK HERE to add me!


www.Sat-Shop.co.uk- UK and Europe retail hardware supply and support

PLEASE NOTE DIRECT RETAIL SUPPORT IS NO LONGER AVAILABLE ON SKYPE - DOWNLOADS AND TUTORIALS ARE STILL AVAILABLE TO ALL
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Sat-Shop For This Useful Post:
buio2005 (28-07-2012), Nolia (28-07-2012)
  #3  
Old 28-07-2012, 13:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Nolia Nolia is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: H.W- Buckinghamshire
Posts: 43
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 4 Posts
Country: Country Flag
Default

thats done, I have sent the TS panel file to tmp folder
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Nolia For This Useful Post:
buio2005 (28-07-2012)
  #4  
Old 28-07-2012, 13:20  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
buio2005's Avatar
buio2005 buio2005 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: LigPieLomb
Posts: 60
Thanks: 256
Thanked 109 Times in 42 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Nolia View Post
thats done, I have sent the TS panel file to tmp folder
now you have to install it by remote button ( manual install ) ( color depend from image that you are using )
Reply With Quote
  #5  
Old 28-07-2012, 13:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Nolia Nolia is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: H.W- Buckinghamshire
Posts: 43
Thanks: 2
Thanked 6 Times in 4 Posts
Country: Country Flag
Default

black hole
Reply With Quote
  #6  
Old 28-07-2012, 13:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,182
Thanks: 16,338
Thanked 19,063 Times in 7,555 Posts
Country: Country Flag
Default

Press green the yellow for addons panel then manual install.
__________________

VU+ Duo2
Wetek Play
Cloud Ibox 3
Openbox S6000 HD
SIM 2.1 DM800SE
SIM 2.1 DM500HD
Estar V3 DM800SE
VU+ Solo
DM8000 Clone
DM800HD Original
TM9101 DS-CVS Dual Boot, jiboot, EDG Nemesis 4.2, Nabilo Darkstar
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ferret For This Useful Post:
buio2005 (29-07-2012)
  #7  
Old 28-07-2012, 14:08  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Sat-Shop's Avatar
Sat-Shop Sat-Shop is offline
Board Sponsor
 
Join Date: Apr 2011
Location: Leicester
Posts: 74
Thanks: 39
Thanked 71 Times in 34 Posts
Country: Country Flag
Default

Have found this won't often sometimes correctly on a few different firmware versions just by using the .ipk and manual install option via the menu, if this applies to you then you need to use either telnet to force the install or DCC to install the .ipk file, the other important bit is to give the receiver a full reboot after install (power off, leave a few seconds, power on) and it should be there.
__________________

Sat-Shop.co.uk or Lavatronics reseller customer and looking for help with ViX4E2PROJECT?
Contact me on Skype - CLICK HERE to add me!


www.Sat-Shop.co.uk- UK and Europe retail hardware supply and support

PLEASE NOTE DIRECT RETAIL SUPPORT IS NO LONGER AVAILABLE ON SKYPE - DOWNLOADS AND TUTORIALS ARE STILL AVAILABLE TO ALL
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Sat-Shop For This Useful Post:
buio2005 (29-07-2012)
  #8  
Old 28-07-2012, 14:17  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Ferret's Avatar
Ferret Ferret is offline
Marching On Together !
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,182
Thanks: 16,338
Thanked 19,063 Times in 7,555 Posts
Country: Country Flag
Default

Think the main issue is installing over older versions

However if you do have a install issue then this is the telnet command to use after transfering the ipk to the tmp folder

opkg install -force-overwrite /tmp/enigma2-plugin-extensions-tspanel_6.1_mipsel.ipk

The above obviously works for the latest version if your using a older version just change the version number in the command or use *
__________________

VU+ Duo2
Wetek Play
Cloud Ibox 3
Openbox S6000 HD
SIM 2.1 DM800SE
SIM 2.1 DM500HD
Estar V3 DM800SE
VU+ Solo
DM8000 Clone
DM800HD Original
TM9101 DS-CVS Dual Boot, jiboot, EDG Nemesis 4.2, Nabilo Darkstar
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Ferret For This Useful Post:
buio2005 (29-07-2012), prekon (28-07-2012)
  #9  
Old 28-07-2012, 15:45  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
prekon's Avatar
prekon prekon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 82
Thanks: 1,479
Thanked 268 Times in 63 Posts
Country: Country Flag
Default

If you have an older version, you can just do an update it, as shown in the picture.
If there is no plug-in vehicle, http://narod.ru/disk/58166119001.c7f...206.1.rar.html then take away and on the way usr/lib/enigma2/python/plygins / exstensions - zakinte sdelalyte here and reboot. And you have the menu will plug the TC.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to prekon For This Useful Post:
buio2005 (29-07-2012), Ferret (28-07-2012)
  #10  
Old 28-07-2012, 19:50  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fankoosh's Avatar
fankoosh fankoosh is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,056
Thanks: 629
Thanked 6,520 Times in 1,338 Posts
Country: Country Flag
Default

TS panel uninstall itself if u click uninstaller (inside TS panel) > uninstall package > from list choose enigma2-TS panel to uninstall it , then it is done & restart ur e2 , u will not find it anymore , so u can install after that any version u like by diff ways but i would prefer via telnet
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fankoosh For This Useful Post:
buio2005 (29-07-2012)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe