Go Back   Sat Universe > HDTV > Streaming Media Players > WeTek > WeTek Play Chat
Sat-Shop.co.uk

What week play image can host a cccam emu?

WeTek Play Chat

Reply
  #1  
Old 08-05-2016, 10:48  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ghost32 ghost32 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default What week play image can host a cccam emu?

Hi, brought a precofig'd openelec wetek play of eBay (no gifts or anything like that) running pbnigma 5.1, with oscam emu.

I currently have a cline that I use with my skybox F5s
I know you can convert to be a proxy reader, and I did and all was ok, but I think my host didn't like and now the oscam freezes almost all the time. (I can post the oscam log if needs be) but it still works fine as a cccam line in my sky box

I would like to know if there is a way I can get a cccam emu on this box. Even if I have to put another image on it?

Thanks
Mark
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2016, 10:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Brummie's Avatar
Brummie Brummie is offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,777
Thanks: 4,941
Thanked 10,238 Times in 3,291 Posts
Country: Country Flag
Default

none you cannot use cccam on a wetek you need oscam, you need to convert your cccam cfg file to an oscam config

convertor is here http://www.sat-universe.com/showpost...1&postcount=13
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2016, 21:53  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ghost32 ghost32 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks for the reply.

So are you saying regardless of image.. .openatv enigma2 pbnigma there's no cccam emulators out there?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-05-2016, 22:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
1999gtv 1999gtv is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: wilts
Posts: 5
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Correct only Oscam for Wetek does not matter which image you install, easy to convert using the link in Brummies post
Reply With Quote
  #5  
Old 08-05-2016, 22:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ghost32 ghost32 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

thanks for the reply
Can the person i am getting the line from stop me?
as it was all working, but it has stopped.
but it still works on my skyboxf5s ( which is cccam emu)
Reply With Quote
  #6  
Old 08-05-2016, 22:26  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Brummie's Avatar
Brummie Brummie is offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5,777
Thanks: 4,941
Thanked 10,238 Times in 3,291 Posts
Country: Country Flag
Default

if your using the same line in 2 separate boxes at the same time it will conflict and if the supplier sees 2 separate connections he will probs disable the line
Reply With Quote
Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts).
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:28.



Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe