Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Streaming Media Players > WeTek > WeTek Play - OpenELEC Files

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

[TOOL] Enigma 2 settings to tvheadend converter

WeTek Play - OpenELEC Files

Reply
  #1  
Old 26-03-2015, 14:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
MultiSpec MultiSpec is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 41
Thanks: 9
Thanked 127 Times in 32 Posts
Country: Country Flag
Lightbulb [TOOL] Enigma 2 settings to tvheadend converter

Enigma 2 to TVHeadend is tool for conversion of Enigma 2 settings (channel lists) to tvheadend format.

With this tool you can easily convert all your enigma 2 settings in lest than few minutes, or in case you dont have own enigma 2 settings, you can download directly from app desired channel list.

Tool also offer possibility to make backup of current tvheadend channel lists.



Source: WeTekForums

Updated with version 1.1
Attached Files
File Type: rar E22TVH.rar (6.77 MB, 118 views)
File Type: rar E22TVH_v.1.1.rar (6.77 MB, 186 views)

Last edited by MultiSpec; 31-03-2015 at 23:46..
Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to MultiSpec For This Useful Post:
-Horst- (26-03-2015), boriscin (12-10-2015), candu (26-03-2015), carlos21 (26-03-2015), cloud.71 (21-08-2015), ig0r (27-03-2015), ozkaradag (27-03-2015), Rocknroll (01-04-2015)
  #2  
Old 27-03-2015, 16:42  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
trampolin trampolin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

File Infected by Trojan
TR.ATRAPS.Gen
Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-2015, 17:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
-Horst- -Horst- is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4,694
Thanks: 10,504
Thanked 9,560 Times in 3,550 Posts
Country: Country Flag
Default

Virus: TR / ATRAPS.Gen
Date discovered: 08/05/2008
Type: Trojan
In the wild: Yes
Reported Infections: Low
Distribution Potential: Low
Damage Potential: Low
Static file: No

No Problem
Tools always show something.
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-2015, 17:53  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
MultiSpec MultiSpec is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 41
Thanks: 9
Thanked 127 Times in 32 Posts
Country: Country Flag
Default

Installshield shit , but as tool is official for sure nothing bad inside
Reply With Quote
  #5  
Old 31-03-2015, 23:46  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
MultiSpec MultiSpec is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 41
Thanks: 9
Thanked 127 Times in 32 Posts
Country: Country Flag
Default

First post updated with version 1.1
Reply With Quote
  #6  
Old 01-04-2015, 00:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ozkaradag ozkaradag is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 29
Thanks: 2,613
Thanked 77 Times in 20 Posts
Country: Country Flag
Default



Changes
  • fixed error
  • Of lamedb if inly loaded
  • Error 53
  • add wait for zip file when prepare archive before send to wetek - on old pc need more time for this

tip:
Quote:
list with max 50 fav,
ch list with max 10k ch
if you want to have acceptable wait time to load ch list , yes with 50 fav need 1-2 min to load
you can delete dubble channel and channel you never watch that make the list shorter and faster
V1.1
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to ozkaradag For This Useful Post:
-Horst- (01-04-2015), cocadaboa (01-04-2015), MultiSpec (01-04-2015), Tekindor (06-11-2015)
  #7  
Old 06-11-2015, 16:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
yasapl yasapl is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Any chance this tool can be used on generic openelec? I have tried but it gives me an error "Dialog or communication error!"

Using OE 6.0.0 with tvheadend backend. System is reachable by ip and SSH server is enabled.

Thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 06-11-2015, 18:32  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
getover2001's Avatar
getover2001 getover2001 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 126
Thanks: 3
Thanked 99 Times in 54 Posts
Country: Country Flag
Default

try to enter with putt, just once, don't need to make any command.

After this try again.

i had a similiar issue like that.

entered on putty just allowed the app to run and after this it worked
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe