Go Back   Sat Universe > Cams > Cam chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Info about DiabloCam

Cam chat

Reply
  #11  
Old 21-05-2019, 18:21  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is online now
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,078
Thanks: 10,756
Thanked 6,503 Times in 1,560 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by thefatty2 View Post
Is the cam a Diablo2? if not, have you upgraded it to Diablo2? You need to do this first. You do this in CAS Interface Studio (there is an option to upgrade Diablo > Diablo 2). then just use the original .d2p file

not worth cost 19 €
Reply With Quote
  #12  
Old 21-05-2019, 20:16  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dimonster dimonster is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 14
Thanks: 8
Thanked 6 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

No. I did not update my Diablo 2.3 to Diablo 2 using standard procedure, because I do not want to spend my money . I just want to be a smart-ass freeloader, but I failed.
Reply With Quote
  #13  
Old 21-05-2019, 20:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Rickk Rickk is online now
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,078
Thanks: 10,756
Thanked 6,503 Times in 1,560 Posts
Country: Country Flag
Default

diablo light 2.3 is completely sufficient with underworld 2.16
it is not much anyway
biss + via

it is that you want to insert a map dan horizon 1.04
but also few go

Last edited by Rickk; 21-05-2019 at 20:43..
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:08.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2019 - Sat Universe