Go Back   Sat Universe > Dreambox (SD Models) > Dreambox Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Stream with LNBF Voltage

Dreambox Chat

Reply
  #1  
Old 28-03-2018, 20:23  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
LoveMyDish's Avatar
LoveMyDish LoveMyDish is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 126
Thanks: 81
Thanked 25 Times in 23 Posts
Country: Country Flag
Default Stream with LNBF Voltage

I have a pretty complicated setup. I have a satellite receiver sending out a .ts signal that i can send to my dreambox to play the live satellite stream. I got it all working with one exception.

When i play the STREAM, it appears to turn off the LNBF voltage. I need it to keep the voltage on, otherwise the slave STB can no longer receive the signal.

When i play the stream, it plays great for all of about 2 seconds until the LNBF voltage cuts out. I tried using dreamboxedit program to set up an IPTV channel, i duplicated all the service numbers, ie transponder, service etc as a Horiztonal Signal. But, still turns off the voltage.

Any work around to this?
Reply With Quote
  #2  
Old 28-03-2018, 21:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
LoveMyDish's Avatar
LoveMyDish LoveMyDish is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 126
Thanks: 81
Thanked 25 Times in 23 Posts
Country: Country Flag
Default

well, i found one way, i start a record on a channel with the right voltage, and then change to the IPTV. That keeps the LNBF voltage on.

But, there has got to be a better way...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe