Go Back   Sat Universe > Emulators & Cardservers > Chat > Oscam Chat

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Method of Opening PowerVu Channels in Enigma2 Using Oscam

Oscam Chat

Reply
  #1671  
Old 17-11-2018, 17:19  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Sataday Sataday is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Adriatic22 View Post

New found keys is directly entered in SoftCam.key(that is new),
depends on which key is currently active(00 or 01).

You can look at it when open SoftCam.key in Oscamwebinterface.

That does not seem to happen in my Softcam,Key with 11438 776
Can you explain more please.
Reply With Quote
  #1672  
Old 17-11-2018, 20:56  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
chk8210 chk8210 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 30
Thanks: 31
Thanked 63 Times in 21 Posts
Country: Country Flag
Default

How can I set oscam.services correctly?
In below example I set for Sony SIX (68.5E), but CNN US (43W) use same sid and that will not open.

[sony_powervu]
caid = 0E00
provid = 000000
srvid = 000D
Reply With Quote
  #1673  
Old 17-11-2018, 23:06  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Dap Dap is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Thanks: 37
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

I look hash again changed to 21-23 on AFN9E. What are their official ress that change hashes so quickly?
Reply With Quote
  #1674  
Old Yesterday, 09:41  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
harshy harshy is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 617
Thanks: 1,022
Thanked 444 Times in 245 Posts
Country: Country Flag
Default

Its still working but it takes a lot of time to open now.
Reply With Quote
  #1675  
Old Yesterday, 10:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Sataday Sataday is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

This morning, AFN 2mins, SIS 1min.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Sataday For This Useful Post:
ooOO_SORGOS_OOoo (Yesterday)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe