Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

TSonlineTVmod discussion

Gigablue HD

Reply
  #551  
Old 01-08-2015, 19:44  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
szudena szudena is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 403
Thanks: 79
Thanked 612 Times in 240 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by PAPASCAR View Post
Hi guys
Just for info, Glarab works in version 5 but No teledunet or solutv
I have installed also version 5.1 but when I login I get a crash every time
1 - dont click yellow to login just save login data with green
2 - teledunet script have problem if you cant wait you can do that in version 5.1 : go to teledunet website and login, now go back to tsonlinetvmod and play channel
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to szudena For This Useful Post:
PAPASCAR (01-08-2015), samkooke (01-08-2015)
  #552  
Old 01-08-2015, 19:51  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
PAPASCAR PAPASCAR is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 110
Thanks: 58
Thanked 9 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

Thanks , as allways we can wait
Reply With Quote
  #553  
Old 16-08-2015, 14:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
chaabiii chaabiii is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Link for Tsonline 5.2 Please.
Reply With Quote
  #554  
Old 16-08-2015, 14:39  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
diablo diablo is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 345
Thanks: 237
Thanked 645 Times in 186 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by chaabiii View Post
Link for Tsonline 5.2 Please.
download it from the plugin

*open plugin then blue button and than blue again
Reply With Quote
  #555  
Old 16-08-2015, 15:02  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ettore88 ettore88 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 294
Thanks: 793
Thanked 49 Times in 37 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi guys!!!The last vs posted is 5.0?I don't find the vs 5.1...It's right?Just 5.0 vs?THX in advance!!!

Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Reply With Quote
  #556  
Old 16-08-2015, 15:27  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
diablo diablo is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 345
Thanks: 237
Thanked 645 Times in 186 Posts
Country: Country Flag
Default

is online m8
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to diablo For This Useful Post:
ettore88 (16-08-2015)
  #557  
Old 16-08-2015, 16:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ettore88 ettore88 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 294
Thanks: 793
Thanked 49 Times in 37 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi!!!I have installed the TSonlineTVmod's last vs(5.2)...I can't watch no channel...(GLarab&Teledunet)"Please set-up tour login to watch this channel"I put my Teledunet credentials,but they don't work!How can i.fix it?What's Solu-Iptv?THX in advance!!!

Inviato dal mio GT-I9300 utilizzando Tapatalk
Reply With Quote
  #558  
Old 20-08-2015, 13:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fankoosh's Avatar
fankoosh fankoosh is offline
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,080
Thanks: 629
Thanked 6,652 Times in 1,362 Posts
Country: Country Flag
Default

after inserting correct user/pass which u have to check in the webpage working or not , do restart e2, also u should have correct date/time in ur box to sync with plugin teledunet id & token & do restart e2 till u clear chs
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fankoosh For This Useful Post:
ettore88 (20-08-2015)
  #559  
Old 20-08-2015, 13:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ettore88 ettore88 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 294
Thanks: 793
Thanked 49 Times in 37 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by fankoosh View Post
after inserting correct user/pass which u have to check in the webpage working or not , do restart e2, also u should have correct date/time in ur box to sync with plugin teledunet id & token & do restart e2 till u clear chs
Many many thx m8!!!It's ok!!!
Reply With Quote
  #560  
Old 20-08-2015, 21:27  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
DS9 DS9 is offline
Donating Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 231
Thanks: 8
Thanked 16 Times in 15 Posts
Country: Country Flag
Default

@fankoosh:
I have problems with livestreamersrv, after i installed
singledispatch now it says' no module named concurrent'.
I tried opkg install but telnet can't find the ipk.thanks

cheers
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:26.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe