Go Back   Sat Universe > HDTV And Ultra HDTV > Other HDTV Receivers > Ferguson HD

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Network is not available/no data

Ferguson HD

Reply
  #1  
Old 11-10-2016, 23:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jasomrasto jasomrasto is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default Network is not available/no data

Team, Im a freshman here and I hope, Im not breaking any posting rules.
i have just bought simple Ariva 103 and succesfully install emu firmware and run newcamd client.
I have sat receiver connected directly to my LTE router (connection is ok when using tablet or PC).
Dhcp is on and ypthe connection should work as Im getting newcamd client connection.
But for example Youtube, dailymotion, or even rss reader or weather connection doesnt work.
When I click on YT tab and choose some channel I get Network is not available error message.
Sometimes I get a little further, when I get reading data 1/4 message and sometime it even looks like it tries downloading some clip, but after a while it says Movie not on the server or something like that.
What is my problem?
Wrong or weak connection?
Do I need some special router or sat receiver settings?

I really appreciate any of your help and advice.
Reply With Quote
  #2  
Old 14-10-2016, 09:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jasomrasto jasomrasto is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Im starting loosing my nerves.
Was trying to reach ferguson tech support/sent them probem description, no answer...
looks like this ariva 103 is piece of something...
In addition I cannot access the apps like YT and iptv ( only thing that is working is some footbal stupid results) there are many bugs in the menu. when I accidentally change dhcp setting to off, there is no way I can change it back to on without reinstalling the whole firmware...there is no way I can edit /move channels from the gui...
I regret any euro and hour I spent on it...
Im so frustrated and nobody answering my post makes it even worse...
Reply With Quote
  #3  
Old 14-10-2016, 09:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
jasomrasto jasomrasto is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

also, when I shutand unshut the sat receiver, I have to reboot also my router to restore the connectivity to newcamd server...jeez
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe