Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Ferguson HD [Main Chat]

Ferguson HD

Reply
  #1  
Old 16-08-2010, 23:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Post Ferguson HD [Main Chat]

Thank u !!!

now use Download or upload ??

in HD upgrader....version v2.25 using com 3

using file by upload it says : type mismatch ??? when i browse file

i don't get it ??

i need help......
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to The Doctor 46 For This Useful Post:
tellstar (01-11-2015)
  #2  
Old 17-08-2010, 00:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
JAKITAKI's Avatar
JAKITAKI JAKITAKI is offline
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7,402
Thanks: 8,706
Thanked 14,025 Times in 4,430 Posts
Country: Country Flag
Default

- Loading cleaner by the COM! tools HDUpgrade 2.21 / 2.25
- SWITCH OFF SWITCHES
- IMPORTANT - Do not load firmware NEW ONLY go to POINT. 4
- Fire up "SATEDIT1.09 (SatEditHomecast)
- turn HF 8800 and loaded channel list (it can be. Bin)
- We look forward to SOFT AND Channel list 00.00.00
- Loading 01.02.3A BY USB serial
- We look forward to the factory firmware BACK


__________________
<img src=http://imageshack.us/a/img384/1337/12295360938386jx5.jpg border=0 alt= />

my English is poor ?,is try to learn Polish
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to JAKITAKI For This Useful Post:
assa (01-06-2011), ig0r (17-08-2010), tellstar (10-11-2012)
  #3  
Old 17-08-2010, 00:13  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

down or up load ?? in HDupgrader

mode : ?? Download or Upload
Type : Prog.data
Serial port : i use com 3

because nothing happens
how long do it take ??

use this program when receiver is on power 220V ??

next step is logical for me (setedit)


Last edited by The Doctor 46; 17-08-2010 at 00:42..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to The Doctor 46 For This Useful Post:
ig0r (17-08-2010)
  #4  
Old 17-08-2010, 00:40  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

receiver says :

Invalid software detected


i used software hivion 11.27.1D

when it rebooted....the receiver didn't fuctioned anymore

i need hard reset
Reply With Quote
  #5  
Old 17-08-2010, 21:14  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

null modem kabel RS232

is it 1:1 or.....
pinnumbers 2-3 / 3-2 / 5-5 / 8-7 / 7-8 like that

i can't get any connection

HDupgrader

mode : download
used com 1 & 3 (both no connection possible)
type : prog.data

browse file czyscik.bin
then start button in tool , and switch button reveiver to on !!
nothing happens !!

maybe some speedsettings on laptop ?? 115200,N,8,1
i don't know

does anybody know this ??
help please !!

greatzz The Doctor 46
Reply With Quote
  #6  
Old 18-08-2010, 00:31  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

Null modem kabel was the answer

software 00.00.00 ready now !!

but,

i loaded settings ........with setedithomecast 1.08

ok it says
then the ferguson reboots
i put already a usb stick inside with original firmware
1.10.4A

but nothing happens

it starts up with Invalid S/W detected

shit !!

what did i wrong ??

Reply With Quote
  #7  
Old 19-08-2010, 22:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

Ready now !!

nullmodem kabel was bad

other one and ready !!

easy stuff now.....

hahaha

s*ftcam inside now and latest k*ys ........cool

Has anybody k*ys for dutch C*nal d!gitaal 19.2E ....??
or is it not possible at this moment ??

greatzzz
Reply With Quote
  #8  
Old 21-08-2010, 14:12  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
The Doctor 46 The Doctor 46 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: '' Fryslan "
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

how does cardsharing work with ferguson hf8900hd ??

program gladiator how does it work??

anybody .......
Reply With Quote
  #9  
Old 03-10-2010, 20:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ig0r's Avatar
ig0r ig0r is offline
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 6,949
Thanks: 21,424
Thanked 21,221 Times in 5,342 Posts
Country: Country Flag
Default

Hello users Ferguson Ariva 100┼

I am interested in this receiver costs!
As he runs the emulator and how to do with C*rdSharing???

Thank you for your comments and responses!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ig0r For This Useful Post:
assa (01-06-2011)
  #10  
Old 09-01-2011, 01:25  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
joe6pack joe6pack is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 48
Thanks: 142
Thanked 26 Times in 16 Posts
Country: Country Flag
Default

ariva200+v2.07B8_ patch = unusable for newcamd client share
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to joe6pack For This Useful Post:
Starkie (13-09-2015)
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:23.


Powered by vBulletin
Copyright ę2006-2016 - Sat Universe