Go Back   Sat Universe > SAT Related > Signal Reception

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or slide-in ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

Loading...

beOut Q Sports on Badr 26E

Signal Reception

Reply
  #1  
Old 05-12-2017, 13:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
candu's Avatar
candu candu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Ponferrada
Posts: 355
Thanks: 2,887
Thanked 406 Times in 169 Posts
Country: Country Flag
Default beOut Q Sports on Badr 26E

Hi everybody!

Anybody knows something about this channels on Badr? I try to scan but not signal from North of Spain. Is needed a special receiver?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2017, 14:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ORPHEUSE ORPHEUSE is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 28
Thanks: 1,993
Thanked 84 Times in 24 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi
This channels beOut Q from sat Badr 26°East,in Hidden Format of H.264, decrypred with Card sat (pid:vid/aud) + cw key
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ORPHEUSE For This Useful Post:
candu (05-12-2017)
Sponsored Links
  #3  
Old 07-12-2017, 19:03  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
fethi sabri's Avatar
fethi sabri fethi sabri is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 264
Thanks: 132
Thanked 280 Times in 118 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by candu View Post
Hi everybody!

Anybody knows something about this channels on Badr? I try to scan but not signal from North of Spain. Is needed a special receiver?

Thanks!
NOW WE CAN T ALSO SCAN THEM IN ARABIC COUNTRIES ALSO NOT IN SPAIN ONLY
NO PUEDO RECERCAR ELLOS EN ALL PAISES ARABICOS TAMBIEN
NECESETAR UNA LISTA DES CANALES O TU PUEDE CREAR ELLOS CON DREAMBOX EDIT O DREAMSET PROGRAMMAS
SUERTE
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to fethi sabri For This Useful Post:
candu (08-12-2017), raul7 (13-12-2017)
  #4  
Old 08-12-2017, 04:01  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
memoclub2010 memoclub2010 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Thanks: 24
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Receiver support 265


Sent from my iPhone using Tapatalk
Attached Images
File Type: jpg 3917ee1532e3c99d50016977154f297a.jpg (304.5 KB, 15 views)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to memoclub2010 For This Useful Post:
candu (14-12-2017)
  #5  
Old 08-12-2017, 18:27  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
crush crush is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 27
Thanks: 5
Thanked 9 Times in 5 Posts
Country: Country Flag
Default

yes but encrypted in biss 2
Reply With Quote
  #6  
Old 09-12-2017, 21:43  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
viper76 viper76 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Hi

Anyone manged to receive a signal for these channels in the UK ?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to viper76 For This Useful Post:
intelhorce (09-12-2017)
  #7  
Old 09-12-2017, 22:53  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nomadeja's Avatar
nomadeja nomadeja is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: South Spain
Posts: 565
Thanks: 397
Thanked 1,344 Times in 422 Posts
Country: Country Flag
Default

From south Spain I receive good signal with a TBS PC Sat.
__________________
1.20m motorized dish with Stab HH120.
85cms motorized dish with MotSat3
TBS5925, TBS5922SE, Formuler F1, Opensat V8 Golden.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to nomadeja For This Useful Post:
candu (14-12-2017), raul7 (13-12-2017)
  #8  
Old 13-12-2017, 04:15  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
vladan !! vladan !! is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 149
Thanks: 119
Thanked 150 Times in 68 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by nomadeja View Post
From south Spain I receive good signal with a TBS PC Sat.
how you do it ?
i have tbs 6983 and i have 13db signal
on ts reader i have only this

Quote:
CAT Version Number: 1
on trans edit dont scan this tp
any idea how to on pc cart ?
Reply With Quote
  #9  
Old 13-12-2017, 05:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
nomadeja's Avatar
nomadeja nomadeja is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: South Spain
Posts: 565
Thanks: 397
Thanked 1,344 Times in 422 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by vladan !! View Post
how you do it ?
i have tbs 6983 and i have 13db signal
on ts reader i have only this


on trans edit dont scan this tp
any idea how to on pc cart ?

I did the scan days ago and all was fine. Now if I made a new scan, I have the same issue as you. I'm using a TBS 5925

Try to edit an existing channel on DVBDream (or similar). These are my channel properties (for channel 1)

__________________
1.20m motorized dish with Stab HH120.
85cms motorized dish with MotSat3
TBS5925, TBS5922SE, Formuler F1, Opensat V8 Golden.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nomadeja For This Useful Post:
vladan !! (13-12-2017)
  #10  
Old 13-12-2017, 22:36  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
vladan !! vladan !! is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 149
Thanks: 119
Thanked 150 Times in 68 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by nomadeja View Post
I did the scan days ago and all was fine. Now if I made a new scan, I have the same issue as you. I'm using a TBS 5925

Try to edit an existing channel on DVBDream (or similar). These are my channel properties (for channel 1)

In DVB Dream I have managed to get HD1 playing by using the data of your screenshot but how do you calculate or where do you get Stream ID, PCR, Provider ID, Source ID,.. of each channel ?
Actually I was trying to get at least Sports HD1 playing in DVB Viewer Pro but failed.
How do I manage this ?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:26.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe