Go Back   Sat Universe > SAT Related > Ultra HD TV

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Viark Droi 4k

Ultra HD TV

Reply
  #81  
Old 17-10-2018, 22:33  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
SilverHippy's Avatar
SilverHippy SilverHippy is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Scotland
Posts: 165
Thanks: 572
Thanked 270 Times in 112 Posts
Country: Country Flag
Default

Like this :-

B 1FFF 10770:30000:H:030:0000 xxxxxxxxxxxxxxxx ;

(they all start with B 1FFF) Trans:SR:Pol:Sat:SID(or 0000) thencode;

"how do you empty the biss key section" I use a key file from the Combo & edit with text editor on pc then upload to Droi. I usually leave some biss entries & take out the ones I don't need. I was playing with the Droi today & noticed that it cleared a biss channel but I couldn't see the code anywhere in the patch list, so I guess that once the biss total reaches 400 then it holds it in ram but as I say just a guess.

Regards
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SilverHippy For This Useful Post:
slayer7 (20-10-2018)
  #82  
Old 18-10-2018, 18:34  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
Kb Cool Kb Cool is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 30
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by dog-man View Post
No idea. You can download and install apps.
It's not my main receiver, so I don't use it often.
Does the box decode smoothly without any jerks, freezes and such? And will it accept a emm key and roll?
Reply With Quote
  #83  
Old 18-10-2018, 19:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
dog-man's Avatar
dog-man dog-man is offline
 
Join Date: Jul 2010
Location: la la Land
Posts: 1,537
Thanks: 526
Thanked 1,710 Times in 781 Posts
Country: Country Flag
Default

I don't see any way of inputting an emm key, but perhaps in the app download section there is a cam that allows that.
I only use it for auto biss and PV.

I wouldn't say that it suffers from excessive jerks or freezes.

For the price it is not a bad receiver. My main receiver is a VU Ultimo 4K.
Reply With Quote
  #84  
Old 20-10-2018, 01:49  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
slayer7 slayer7 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: uk
Posts: 65
Thanks: 59
Thanked 46 Times in 18 Posts
Country: Country Flag
Smile

Quote:
Originally Posted by SilverHippy View Post
Like this :-

B 1FFF 10770:30000:H:030:0000 xxxxxxxxxxxxxxxx ;

(they all start with B 1FFF) Trans:SR:Pol:Sat:SID(or 0000) thencode;

"how do you empty the biss key section" I use a key file from the Combo & edit with text editor on pc then upload to Droi. I usually leave some biss entries & take out the ones I don't need. I was playing with the Droi today & noticed that it cleared a biss channel but I couldn't see the code anywhere in the patch list, so I guess that once the biss total reaches 400 then it holds it in ram but as I say just a guess.

Regards
Thanks silverhippy i would never have figured out the format to do that. cheers
Reply With Quote
  #85  
Old Yesterday, 19:19  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
pupido pupido is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 55
Thanks: 775
Thanked 40 Times in 16 Posts
Country: Country Flag
Default

Is it possible to insert keys biss manually like on clarke tech?
I would need it for the service feeds.
Reply With Quote
  #86  
Kb Cool Kb Cool is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 30
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Does the droi do any of the newer hashmodes that have come along? Also, does it kick the TV into HDR mode when viewing HDR content?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe