Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or pop-under ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

World-Of-Satellite

Ariva 153 Combo problems

Ferguson HD

Reply
  #1  
Old 05-12-2014, 15:58  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
lynks lynks is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Ariva 153 Combo problems

Original firmware 1.27b6
Youtube channels don't work
Remote control application doesn't work
Big2Small doesn't work
Some features like weather work fine.

Updated software 1.27b7
Youtube seems to work
Remote control app doesn't
It can't find terrestrial channels !!!

I didn't check anything else. Back to 1.27b6

If you try to update by network it will find 1.27b8. It isn't. It is actually 1.27b7 and it can't find terrestrial channels
Reply With Quote
  #2  
Old 10-12-2014, 15:29  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
lynks lynks is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Some update for 1.27b7

Eventually I added terrestrial channels through Terrestrial manual search. Auto terrestrial search doesn't work.

As I said youtube works ( being able to move forwards and backwards in a video)
Android app Ariva Remote STB doesn't work but Ariva control 1.3 , that I found in this site, works. Thanks to the guy that created it.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2014, 10:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
puzzola3 puzzola3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi,
i installed 1.27b6 patched version, but youtube don't work.
V. 1.27b7 work, but isn't patched with cccam.
Why?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-12-2014, 22:22  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
JAKITAKI's Avatar
JAKITAKI JAKITAKI is offline
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7,337
Thanks: 8,691
Thanked 13,998 Times in 4,414 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by puzzola3 View Post
V. 1.27b7 work, but isn't patched with cccam.
Why?
V. 1.27b7
- is its original software, and it is not possible sharing

- need to wait for a software patch, which will add a new API, YouTube
__________________
<img src=http://imageshack.us/a/img384/1337/12295360938386jx5.jpg border=0 alt= />

my English is poor ?,is try to learn Polish
Reply With Quote
  #5  
Old 13-12-2014, 10:54  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ginopoppi ginopoppi is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

scusate x introduzione ci sono settings x questo decoder 153 ariva
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2015, 21:35  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
axel axel is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: over here
Posts: 62
Thanks: 15
Thanked 2 Times in 2 Posts
Country: Country Flag
Default

any channel list for this box, on 28.2 uk/ire
please thanks,
Reply With Quote
  #7  
Old 17-01-2015, 20:38  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
electron1 electron1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi , any patch firmware for ariva 153 for ccam , also a channel list would be great, if i get it before you do il post links immediatly , best
Reply With Quote
  #8  
Old 03-04-2015, 11:11  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
greenans greenans is offline
Donating Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

I am also looking for uk/irl 28.2 channel list for a153 box

thanks
s
Reply With Quote
  #9  
Old 19-07-2015, 00:55  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
justas22 justas22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default ferguson ariva 153

hi
I tried to upload software trough USB for my Ariva 153
by mistake I Upload software from Ariva 150,and now my box only shows ON Message on decoder
I tried to fix with RS 232 cable every time messages comes up *WRONG FILE*
Some time ago I fix *ASH* problem with this RS 232 lead
Reply With Quote
  #10  
Old 08-11-2016, 15:09  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
ponyirl ponyirl is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

hi just lately my Ariva 153 has become extremely slow when you try scroll through menus or channels it pauses and if you leave it five seconds it'll move on two/three channels then freeze again any suggestions ? firmware is v129.b8_patch .
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:29.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe