nStreamPlayer with rtmp

urgoz

Registered
Messages
21
Anyone can help me out with the TCN stream?

This is what i got from a NaviX playlist in XBMC
Code:
URL=rtmp://cp54218.live.edgefcs.net/live swfUrl=http://www.freeetv.com/modules/Video_Stream/plugins/akaim/liveplayer.swf pageURL=http://www.tcncountry.com/ playpath=SEGroup_AFN@14881 live=true

And this is what i added to my nstream.xml but does not work :confused:

Code:
<channel>
<name>TCN The Country Network</name>
<piconname>dummy.png</piconname>
<stream_url><![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://cp54218.live.edgefcs.net/live&y=SEGroup_AFN@14881&W=http://www.freeetv.com/modules/Video_Stream/plugins/akaim/liveplayer.swf&p=http://www.tcncountry.com/]]></stream_url>
<ts_stream></ts_stream>
<buffer_kb>512</buffer_kb>
</channel>

Any idea anyone ?

thx :)

Code:
<channel>
<name>TCN The Country Network</name>
<piconname>dummy.png</piconname>
<stream_url><![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://cp54218.live.edgefcs.net/live&y=SEGroup_AFN@14881&W=http://www.freeetv.com/modules/Video_Stream/plugins/akaim/liveplayer.swf&p=http://www.tcncountry.com/[b][COLOR="Red"]&v=[/COLOR][/b]]]></stream_url>
<ts_stream></ts_stream>
<buffer_kb>512</buffer_kb>
</channel>

Add &v= for each line (live stream) or start rtmpgw with -v option.
 

lordjohn

Registered
Messages
10
I have the rtmp stream from live justin tv channel, but not how to set it to run on nstreamplayer. Can anyone help me?

Streaming on rtmp://0.0.0.0:1935

rtmpdump -r "rtmp://199.9.251.72/app" -a "app" -f "WIN 10,0,22,87" -W "http://ww
w-cdn.jtvnw.net/widgets/live_site_player.r38b70fa57e452eb3d20b48a928f54ce3b03ea2
a2.swf?&referer=http://es.justin.tv/eurosystem" -p "http://es.justin.tv/eurosyst
em?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.telesanlucar .com" --jtv "1657255
d78bec175a6e5c499d22fd6add3bf48c7:{\"swfDomains\": [\"justin.tv\", \"jtvx.com\",
\"xarth.com\", \"twitchtv.com\", \"twitch.tv\", \"newjtv.com\", \"jtvnw.net\",
\"wdtinc.com\", \"imapweather.com\", \"facebook.com\", \"starcrafting.com\"], \"
streamName\": \"jtv_UD70JOHfjbXxi924\", \"expiration\": 1332897835.7636809, \"ge
o_ip\": \"90.164.188.211\", \"server\": \"video44-1\"}" -y "jtv_UD70JOHfjbXxi924
" -o jtv_UD70JOHfjbXxi924.flv

Thanks
 

rocco69er

Registered
Messages
2
you can find your nstream.xml on this path:
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/nStreamPlayer/

go with ftp , download and open with notepad on your desktop to see how your nstream.xml looks


got this far as u said but the plugin from ere crashes on my solo... i dl another one and thats ok but no nstream xml file.. but it does play loads of stuff ... realy would love to get this all going for more channels ect tia
 

java

Registered
Messages
644
this stream probably dont work on dreambox, do not work all RTMP streams in dreambox
 

lordjohn

Registered
Messages
10
this format is correct?

<![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://199.9.251.72/app&y=jtv_UD70JOHfjbXxi924&a=app&f=WIN 10,0,22,87&w=http://ww
w-cdn.jtvnw.net/widgets/live_site_player.r38b70fa57e452eb3d20b48a928f54ce3b03ea2
a2.swf?&referer=http://es.justin.tv/eurosystem&p=http://es.justin.tv/eurosyst
em?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.telesanlucar.com&v=]]>

please, can you test it? and tell me which is address rtmp correct?

sorry for my bad english?
 

kaka_05

Registered
Messages
7
this config jsc sports can works with this plugin ???

rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ playpath=ajs_ar_ch334_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd2 live=1 tcUrl=rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/
 

Dutchdude

Registered
Messages
11
Bravo US Channel

Hi Urgoz,

got stuck with the Bravo stream.

What i got was
Code:
URL=rtmp://89.248.174.106/streami playpath=streamclappingja-pdhy live=1 swfUrl=http://streami.tv/files/fp/flowplayer.securestreaming.swf timeout=10 live=true swfVfy=true token=VyPxYFDj4BvxtVv7 pageUrl=http://streami.tv/Bravo on k1m05 Live TV

And what i made from it is

Code:
<channel>
<name>Bravo</name>
<piconname>dummy.png</piconname>
<stream_url><![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://89.248.174.106/streami&y=streamclappingja-pdhy&W=http://streami.tv/files/fp/flowplayer.securestreaming.swf&m=10&J=VyPxYFDj4BvxtVv7&p=http://streami.tv/Bravo on k1m05 Live TV&v=]]></stream_url>
<ts_stream></ts_stream>
<buffer_kb>512</buffer_kb>
</channel>

There are some things like Token that i am not sure about how to use them.
Hope you got some time to have a look at it :)

Thx,
DD
 

urgoz

Registered
Messages
21
Hi Urgoz,

got stuck with the Bravo stream.

What i got was
Code:
URL=rtmp://89.248.174.106/streami playpath=streamclappingja-pdhy live=1 swfUrl=http://streami.tv/files/fp/flowplayer.securestreaming.swf timeout=10 live=true swfVfy=true token=VyPxYFDj4BvxtVv7 pageUrl=http://streami.tv/Bravo on k1m05 Live TV

And what i made from it is

Code:
<channel>
<name>Bravo</name>
<piconname>dummy.png</piconname>
<stream_url><![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://89.248.174.106/streami&y=streamclappingja-pdhy&W=http://streami.tv/files/fp/flowplayer.securestreaming.swf&m=10&J=VyPxYFDj4BvxtVv7&p=http://streami.tv/Bravo on k1m05 Live TV&v=]]></stream_url>
<ts_stream></ts_stream>
<buffer_kb>512</buffer_kb>
</channel>

There are some things like Token that i am not sure about how to use them.
Hope you got some time to have a look at it :)

Thx,
DD

Your code is wrong, streami changed to rtmpe protocol and uses secure token string (T option), which is not the same as weeb.tv authentication token (J option)

Code:
<channel>
<name>Bravo</name>
<piconname>dummy.png</piconname>
<stream_url><![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmpe://31.204.154.43/streami/&W=http://streami.tv/fp/flowplayer.commercial-3.2.8.swf&p=http://streami.tv/embed/e2.php&y=streamclappingja-pdhy&T=VyPxYFDj4BvxtVv7&v=]]></stream_url>
<ts_stream></ts_stream>
<buffer_kb>512</buffer_kb>
</channel>

Cannot test now on the box, but the http line is working for me with the windows version of rtmpgw.
 
Last edited:

lordjohn

Registered
Messages
10
because can i play this stream by VLC rtmpdump? and i can´t play on nstreamplayer?

C:\>rtmpdump -v -r "rtmp://89.140.99.39/ctvLive" -y "livestream" | "C:\Archivos
de programa\VideoLAN\VLC\vlc.exe" -
RTMPDump v2.4 GIT-2011-07-22 (Compiled by KSV)
(c) 2010 Andrej Stepanchuk, Howard Chu, The Flvstreamer Team; license: GPL
WARNING: You haven't specified an output file (-o filename), using stdout
Connecting ...
INFO: Connected...
ERROR: rtmp server sent error
WARNING: Received FLV packet before play()! Ignoring.
Starting Live Stream
2540.713 kB / 61.00 sec


On nstreamplayer i put this line:
<![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://89.140.99.39/ctvLive/livestream&W=http://www.cancionero.es/tv/player.swf&p=http://www.cancionero.es/tv/&v=]]>

and don´t work, which is the problem?
 

kaka_05

Registered
Messages
7
hi brother i have this links on simple tv but i didnt know how setup on dreambox for work i need your help boss:)

Sky sports 2
rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://174.34.129.154/?rtmp://91.121.9.48 playpath=channel5 swfUrl=http://247hdsports.net/P/player.swf live=true app=?rtmp://91.121.9.48/live/ pageUrl=http://wrestle-zone.net.pk/PPV
 

kaka_05

Registered
Messages
7
du you have any idea how setup this lines i found HTML one channel

<![CDATA[
nvb=20120331210201&nva=20120331210731&token=01e3e710bdd28c6e32303
]]>
 

urgoz

Registered
Messages
21
because can i play this stream by VLC rtmpdump? and i can´t play on nstreamplayer?

C:\>rtmpdump -v -r "rtmp://89.140.99.39/ctvLive" -y "livestream" | "C:\Archivos
de programa\VideoLAN\VLC\vlc.exe" -
RTMPDump v2.4 GIT-2011-07-22 (Compiled by KSV)
(c) 2010 Andrej Stepanchuk, Howard Chu, The Flvstreamer Team; license: GPL
WARNING: You haven't specified an output file (-o filename), using stdout
Connecting ...
INFO: Connected...
ERROR: rtmp server sent error
WARNING: Received FLV packet before play()! Ignoring.
Starting Live Stream
2540.713 kB / 61.00 sec


On nstreamplayer i put this line:
<![CDATA[http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://89.140.99.39/ctvLive/livestream&W=http://www.cancionero.es/tv/player.swf&p=http://www.cancionero.es/tv/&v=]]>

and don´t work, which is the problem?

Code:
http://127.0.0.1:81/?r=rtmp://89.140.99.39/ctvLive/livestream&s=http://www.cancionero.es/tv/player.swf&p=http://www.cancionero.es/tv/&v=

Sadly this stream is encoded with On2's VP6.2 codec which is not supported on your box, and you will hear only sound without picture...
 

lordjohn

Registered
Messages
10
Thanks Urgoz, then, all streams from Livestream, Ustream, Justintv not running? or how to setting the rmtp from these sites?
i tried and i can´t play on nstreamplayer
 

urgoz

Registered
Messages
21
Thanks Urgoz, then, all streams from Livestream, Ustream, Justintv not running? or how to setting the rmtp from these sites?
i tried and i can´t play on nstreamplayer

Livestream is using segmented streaming, so it not possible at all. It works only in their own web player.

Justin tv links changing for each session, and the links are working for limited time. It does not worth the effort... Need to write a script for the box to get the actual datas, but im not a coder... Darby Cash's Justin tv player might be a good source to implement it on the box:
http://hotfile.com/dl/143021003/8da14fb/J-TV_Player.rar.html

Ustream links changing only when the broadcaster starts a new session.
 
Top