Go Back   Sat Universe > SAT Related > New Sat Related Products

Note: Visitors from certain countries might see in-text advertising(underlind words in posts) or slide-in ads.
It is only shown to unregistered visitors or members that haven't made any posts. So you can easily get rid of it.

New Mecool KIII Pro DVB S2 DVB T2

New Sat Related Products

Reply
  #41  
Old 23-06-2017, 14:47  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
swiezak82 swiezak82 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hello
What about the channel list program for KIII? The KI and KII program can not do channel list for KIII!
Reply With Quote
  #42  
Old 30-09-2017, 13:28  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
e_hal9000 e_hal9000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Country: Country Flag
Default

Hello to all...
I had until now KII PRO.
I upgraded to KIII There is now some image that working good on a motor running? Coz in the kii images no one working good for a correct motor commands.

In add I know the Android images until now don't workingo on SCR LNB Protocol, there is some news also on it?

Many tnx in adv!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #43  
Old 01-10-2017, 13:00  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
cyberworld23 cyberworld23 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Bukittinggi - Sumbar
Posts: 89
Thanks: 83
Thanked 20 Times in 12 Posts
Country: Country Flag
Default

In next couple days, i want to bay this box. And ofcourse this will be my first android box. What os version intalled on this box may...nougat maybe?
Reply With Quote
  #44  
Old 27-10-2017, 15:04  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
profesori profesori is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 4
Thanks: 23
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Quote:
Originally Posted by Diavolo View Post
https://yadi.sk/d/0nPPuxoW3JkBuM

NEW Firmware KIII_PRO_AVL6862-ota-20170527.143629.V0923.zip

Update OTA - USB. Mecool KIII pro



Update by AMLOGIC_USB_Burning_Tool.

KIII_PRO_AVL6862-OTA 20170527.143629.V0923.i
mg

https://yadi.sk/d/ys81ylZu3Jo2k6
dear
i installed this version but i have problem with the temperature cpu. How to solve it?
Reply With Quote
  #45  
Old 28-10-2017, 14:17  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
neo_stgt neo_stgt is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default Mecool KIII Pro DVB S2/DVB C/DVB T2

The box is great. you can do many things with it... I have a problem with dtv... I find the signal strength of both tuners could be better. for example the dvb c tuner does not find all channels. I hope there is soon an update of the th-dtv apk!
It's great that there is now a forum for this box
Reply With Quote
  #46  
Old 01-11-2017, 20:05  Translate from English to Italian  Translate from English to French  Translate from English to German  Translate from English to Spanish  Translate from English to Dutch  Translate from English to Greek  Translate from English to Portuguese  Translate from English to Russian  Translate from English to Russian
xtream xtream is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Country: Country Flag
Default

Hi There,

I have recently purchased this device. I face freezing issue while watching HD/2K channels of S__u__ndth through CCcam
But d__i_shtv SD channels are working fine.

Please guide me to fix this issue.

Thanks
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:34.


Powered by vBulletin
Copyright ©2006-2016 - Sat Universe