Kaartwissel Roemeens pakket Digi TV

Glenn_911

VIP
Messages
674
Kaartwissel Roemeens pakket Digi TV

Het Roemeense platform Digi TV, dat via Thor 1 op 1 graad west voor Roemenië een satellietpakket brengt, zal een kaartwissel gaan doorvoeren in de strijd tegen hackers.

Het nieuwe kaartsysteem zal draaien op Nagra 3 wat een veiligere codering is die Premiere ook al wil gaan inzetten in Duitsland. De afgelopen weken was het Roemeense pakket gehackt. Volgens Roemeense bronnen is de kaartwissel versneld doorgevoerd vanwege de hack en krijgen alle bezitters van de Hyundai 7160 NA een nieuwe kaart. Andere landen zoals Tsjechië, Slowakije en Kroatië volgen nog.

Digi TV is een platform dat eind 2004 is opgericht en een groot pakket kanalen naar Roemenië uitzendt via de Thor satelliet op 1 graad west. De aanbieder is er zeer succesvol in gebieden waar satellietontvangst de enige optie is. Roemenië, lid van de Europese Unie is hoe gek het ook lijkt, het méést gedigitaliseerde land van Europa. De pakketten zijn wel spotgoedkoop conform het inkomensniveau in Roemenië. De ontvanger kost gemiddeld €70, de schotel €10, en de pakketten kosten maximaal € 8,50 per maand.

Groeten Glenn_911
 

ballspeed

Registered
Messages
3
Heb daar nog niets van gehoord van digitv hoop dat deze nieuwe kaart dan ook gaat werken op mijn Hss-1120Na ontvanger die ik heb van digiTv
 
Top