TV Vlaanderen recreatieset

Glenn_911

VIP
Messages
674
TV Vlaanderen recreatieset


Op vakantie met je mobilhome, op de camping, op appartement aan zee of een buitenverblijf in de Ardennen? Vanaf nu mis je geen enkele aflevering van je favoriete Vlaamse soaps dankzij de TV VLAANDEREN Recreatie Schotelset! TV VLAANDEREN zendt haar pakketten namelijk in heel België uit en de digitale satellietset installeer je waar je ook bent met een eenvoudig bijgeleverd statief.

Kortom, de TV VLAANDEREN Recreatie Schotelset is ideaal voor mensen die altijd en overal op de hoogte willen blijven en die daarnaast willen genieten van de vele voordelen van digitale televisie en radio.

Het EK voetbal en de Olympische spelen vanuit uw luie stoel aan de Belgische Kust

Wie er deze zomer op uit trekt met de mobilhome of caravan en geen seconde van het EK voetbal of de Olympische Spelen wenst te missen, hoeft zich met een recreatie schotelset en een abonnement op TV VLAANDEREN dus geen zorgen te maken. U ontvangt deze sportevenementen in digitale kwaliteit.

De laagste abonnementsprijs op de markt

Vanaf 9,90€ per maand ontvangt u de beste Vlaamse zenders via TV VLAANDEREN. Dit is bovendien de laagste abonnementsprijs op de markt. Zo kijkt u steeds het meest voordelig digitaal, zowel thuis als in uw buitenverblijf of op vakantie.


Commentaar redactie Satellitemagazine: TV Vlaanderen kan niet actief reclame maken om hun pakket in het buitenland te bekijken. Zelfs niet in Nederland omdat voor veel van de door hen doorgegeven kanalen de rechten alleen voor België van toepassing zijn. Het 'grijs' kijken gebeurt echter veelvuldig. Wie zijn set mee over de Belgische grens neemt, of het nu naar Frankrijk of Nederland is, zal met een geldige TVV kaart natuurlijk gewoon beeld houden. Dit geldt zolang de Astra-1 satelliet goed kan worden ontvangen en dus in een groot deel van Europa.

Groeten Glenn_911
 
Top