SES-Astra biedt bellen en internet via satelliet

Glenn_911

VIP
Messages
674
SES-Astra biedt bellen en internet via satelliet


SES-Astra heeft een contract met Satelliet Electronics gesloten voor de distributie van Astra2Connect voor de Nederlandse en Belgische markt. Het betekent dat consumenten nu ook kunnen surfen en bellen via de Astra-satelliet.

Behalve een always on internetoplossing tegen vaste maandtarieven, biedt Astra2Connect ook de mogelijkheid van VoIP (Voice over IP) telefoneren en faxen via de satelliet. Hiervoor heeft Satellliet Electronics een samenwerkingsverband gesloten met telecombedrijf Siemens Gigaset, de Nederlandse VoIP-aanbieder Budget Phone Company en service provider Ardigo Beheer.

Informatie over prijzen en pakketten is nog niet bekend, maar SES-Astra meldt dat dit 'spoedig' volgt. Voor de verdere ontwikkeling van de Astra2Connect markt opent Satelliet Electronics in samenwerking met Ardigo Beheer een nieuwe vestiging in Nederland. Astra2Connect is vanaf 1 juni voor de Nederlandse en Belgische markt beschikbaar.

Michel Anusiç, sales manager Satelliet Electronics: "Met Astra2Connect willen we met name buitengebieden - die nu nog afhankelijk zijn van trage en dure inbelverbindingen - van een snelle en betaalbare internetoplossing voorzien, inclusief VoIP bellen en faxen.

Groeten Glenn_911
 
Top